roterende banner

zaterdag 11 maart 2023

Door het ijs gezakt / ronde 8

De reele kans om kampioen te worden heeft ENPS 3 vanavond om zeep gebracht. Wij verloren van Wachter, terwijl concurrent Pegasus eerder deze week won, met maarliefst 7-1, van Almere. Onze kampioenskansen zijn er nog wel, maar dan theoretisch. Met nog twee ronden te gaan moeten we alles winnen, en Pegasus flink wat punten morsen. Het lijkt niet helemaal onmogelijk, want dit zijn de laatste ronde indelingen:
Ronde 6
    vr    7 apr    ENPS 3    -    Pegasus Amstelveen 1
Ronde 7
    di    9 mei    Caissa 5    -    ENPS 3         
    di    9 mei    Pegasus Amstelveen 1    -    De Wachter 1

er moet nog een hoop gebeuren, maar we mogen blijven dromen.

Arme, arme, arme Mischa, Theo en Martin R. Samen scoorden onze toppers tot nu toe 12½ uit 13, bijna 100%. Wat kun je nog meer doen? Om de dappere strijders te eren hier nog maar een keer de topscorerslijst van klasse 2A:


Intern werd er ook gespeeld natuurlijk:

  Partijen        Ranglijst        Kruistabel       

Michiel Smit heeft zowel extern als intern enorm de wind eronder, hij blaast iedereen van het bord tegenwoordig. Met 5 uit 5 staat hij tweede, met minimale afstand op nr. 1 Ardin.

Niek

4 opmerkingen:

  1. Tsja, als jullie nou zelf Pegasus een flinke nederlaag bezorgen ben je al een eind op streek zou ik zeggen....Forza ENPS!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, de strijd om het topscores-schap (Is dat een Nederlands woord?) is in ieder geval nog volop open. Kom maar op met Lucas en Boris zou ik zeggen, we zijn niet bang.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier hou ik nou van ! VECHTLUST ! Mischa de Rue is weer helemaal terug ! Hij is niet takut ( bang ) Ayo ! ( kom maar op ! ) Ook Martin en Theo zijn van dat hout ! Nou de rest nog komt alles goed ! Mijn motto op het schaakbord "" Ik schiet op alles ,wat beweegt en als het niet beweegt ook ! "" 😎🥸😎

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En ENPS 4? Dat schaatst vrolijk door. Gisteren met 5,5 - 2,5 gewonnen uit bij Volewijckers 2, mede met dank aan invallers Victor en Richard, die beiden wonnen!

    BeantwoordenVerwijderen