roterende banner

woensdag 22 maart 2023

Aankondiging: aanstaande vrijdag snelschaken

Komende vrijdag is het gesloten snelschaaktoernooi van ENPS.

Komt allen en doe je best.
Zo kun je voorkomen dat ik kampioen word,
want dat is natuurlijk NIET de bedoeling.

Bas

12 opmerkingen:

  1. Maar Bas! Hoe kom je er bij dat je kampioen zou worden!? Ik dacht misschien flikte hij het vorig jaar, maar nee toen was het Aran: http://schaakclub.blogspot.com/2022/04/aran-ook-snelschaakkampioen-enps.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat kan ik mij nog goed herinneren ! Aran ! Hij was lekker bezig met die Chimay ! Dronk er 4 op ! Maar schreef ze op als gewoon bier ! Niet expres natuurlijk ,als je 1.50 voor een Chimay gaat betalen kost dat de club veel geld ! Zo goedkoop kopen wij ze niet in .enfin Aran betaalde het verschil later gewoon .Het was zo,n avond waarop Richard gewoon een prijs beetpakte en meteen stantepede opvrat .Tja als niet- prijswinnaars nou ook al beginnen prijzen op te eten .................... ( Tomblerone Swiss Chocolade )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap die Aran wel, ik zie die Chimay ook als gewoon bier...zeker als je kijkt naar die uilenzeik waarmee de koelkast doorgaans is gevuld...

      Verwijderen
    2. Die Uilenzeik ( Heineken ) is toevallig wel het meest verkochte Uilenzeik ter Wereld ! In 77 landen voert Heineken Uilenzeik de top aan.Chimay is natuurlijk geen gewoon bier ,2 x zo veel alcohol .Chimay komt ook nog eens uit Belgie ! Zou Manneke Pis er in gezeken hebben ?

      Verwijderen
  3. Er zijn ook twee vooruitgespeelde partijen van de wedstrijd tegen Caïssa 2 Ons zeer gewaardeerd bestuurslid Johan vd M verloor dinsdagavond tegen een van de twee tegenstanders ;-)

    Boudewijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Boudewijn : Als Johan v/d M verliest kun je gerust dat "" zeer gewaardeerde "" weglaten ! Trouwens wat doet die Johan v/d M in het eerste ? We komen om in de sterke reserves o.a Roeland ,Albert ,Aisha,Robin B allemaal mensen die ook wel eens in het eerste willen spelen !

      Verwijderen
    2. FAKE NEWS dus van Boudewijn van B !

      Verwijderen
    3. Ligt er maar aan hoe je het interpreteert Bert! Ik begreep het eerst ook verkeerd. Maar Boudewijn schreef het toch goed op.

      Verwijderen
    4. Ja Johan ( elo 1621 ) speelde tegen Caissa 2 speler Zhengke Zhou ( elo 1997 ) en verloor .Maar dat was geen vooruit gespeelde partij . Hoe zit het dan met die twee WEL vooruit gespeelde partijen ? Juist deze informatie willen wij hebben en niet die partij van Johan in die Interne van Caissa ! 🤔🥸😎

      Verwijderen
    5. Die twee vooruit gespeelde partijen staan voor vanavond op het menu. En WEL dus tijdens onze snelschaakavond, dat zal me wat worden, hopelijk nemen ze oordoppen mee.

      Verwijderen