roterende banner

donderdag 15 oktober 2020

Indeling 16 oktober

Martin Re  - Michiel
Tom        - Peter N
Ardin      - Mark
Albert     - Bert
Johan      - Yalcin
Mischa     - Victor
Rob        - Gianni
Dick       - Jonathan

We mogen nog schaken. We houden ons aan de 1,5m afstand en mondkapjes worden aangeraden. 2 à 3 vrijwillige borden spelen in de kerk.

Michiel

21 opmerkingen:

  1. 16 mensen maar ? Waar zijn Bas ,Niek ,Storm ,Jeannot en Arjen ? Hoop niet op de I.C ! Kees en Roeland komen dan wel maar spelen niet .Oh ja vaste aanwezige Gerben is nu afwezig .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is herfst vakantie bert ze zitten op de hei zich voor te bereiden voor de komende strijd.

      Verwijderen
  2. Ik vind binnen bijeenkomen om te schaken geen goed idee om corona te voorkomen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben met je eens Pieter.
      Het zou fijn zijn als degene die deze mening delen (of degene die niet op de club kunnen komen) op vrijdagavond een toernooitje online kunnen spelen, net als tijdens de lockdown. Ik vond 10'+5 een goede tempo.
      Ik ben niet bevoegd om toernooien te organiseren, ik stel me zo nodig beschikbaar om dit te doen.

      Verwijderen
    2. Goed idee Steve ,het is duidelijk dat er 2 stromingen zijn bij de club ,de ene stroming wilt de club dichtgooien en de andere stroming wilt gewoon doorgaan met ademhalen ( schaken ) maar er is een derde partij ! De Kerk dus de huisbaas ,nou die vindt het geen probleem dat we doorschaken ,laten wij elkaar respecteren ,diegene die wilt stoppen o.k maar laten die dan ook diegene respecteren ,die door willen gaan .

      Verwijderen
    3. Ik vraag gewoon of iets kan gedaan worden voor de leden die denken dat het beter is om thuis te blijven.
      Ik zou het ook anders willen hoor! Ik snap wel dat meningen verschillen over hoe wij met deze situatie moeten omgaan en als jij en anderen denken dat het meevalt om bijeen te komen ga ik jullie zeker niet tegenhouden.
      En als er toch op de club geschaakt is wil ik graag hier een verslag van lezen ;)

      Verwijderen
    4. Ik kom voorlopig niet meer op clubavond.
      Zal ik vanaf volgende week op een andere avond, bijvoorbeeld dinsdag, iets gaan organiseren op Lichess?
      Dan kan de enkeling die dat wil aan beide meedoen.

      Verwijderen
    5. Ik doe mee. Mijn voorkeur gaat voor 10+5 / Arena

      Verwijderen
    6. Tussen 8 uur en 10.30 , ik vond 2 uren spel net iets te kort

      Verwijderen
    7. Tsja. Als ik de mailing van de KNSB lees:
      Lockdown en interne competitie
      Na de aanscherping van de maatregelen zijn er veel vragen binnengekomen over de interne competitie van schaakclubs. De interne competitie kan doorgaan, voor zover de locatie dit toestaat (dat is lang niet altijd het geval uiteraard).
      Wel dienen de volgende zaken in acht te worden genomen:
      • Er dient op elk moment 1,5 meter afstand te worden aangehouden, dus ook tijdens de partij. De passage in het protocol dat dit kortdurend mag worden losgelaten, is niet van
      toepassing (we passen het protocol ook nog aan). Kuchschermen en mondkapjes zijn eveneens geen alternatief voor de 1,5 meter.
      • Zorg dat het bij 1 tegenstander per avond blijft, dus geen interne toernooien.
      • Er zijn maximaal 30 personen toegestaan, mits de 1,5 meter regel dit toelaat.
      • Er is geen bar; wel kan een eigen drankje worden meegenomen. In lijn met de maatregelen raden wij dringend aan om het te houden bij koffie, thee, water of fris.

      Wat mij persoonlijk betreft is het heel simpel, ik behoor in ieder geval qua leeftijd tot de risicogroep, dus ik kom niet.

      Dat er 'live' geschaakt wordt snap ik wel, en ik zal dat ook niet zo gauw veroordelen, ik ga ervan uit dat iedereen zich van de risico's bewust is (zoals bijv. heel concreet Niek & zoon).

      Ik ben er overigens wel benieuwd naar (we zijn per slot van rekening ook een vereniging) of het bestuur hier een standpunt over heeft...

      Groeten van Daan, vandaag mijn eerste officiële pensioendag, voelde nog wel als gewoon weekend, maar het maandagochtend gevoel zal morgen toch iets anders zijn. Anderzijds: ik ben betrokken bij de uitvoering van de Tozo dus ik blijf nog een half jaar in dienst bij de gemeente Pijnacker voor 8 uur per week...

      Verwijderen
    8. Bas, gast! Ik moet gelijk denken aan de voortreffelijke manier waarop je de digitale zomercompetitie hebt georganiseerd!
      Als je weer iets gaat doen, mijn voorkeur gaat uit naar het tempo dat we toen hanteerden, wat was het ook al weer, 30 minuten p.p. + augment 15 seconden?

      Verwijderen
    9. Tjonge jonge wat een geleuter van die KNSB ! "" Wij raden dringend aan om het te houden bij koffie,thee,water of fris "" HEBBEN JULLIE DAT GEHOORD BOTTEMAN ,DE RUE en WIJCHGEL !!! Ja logisch hoor ,dat corona virus zit niet in water maar wel in bier ,volgens mij is bier ook ongeveer 98 % water ,zitten er misschien allemaal mensen van de blauwe Knoop in dat KNSB bestuur ?

      Verwijderen
    10. Hier is een link naar de KNSB mailing:
      https://www.schaakbond.nl/sites/default/files/userfiles/schaakbond/corona/20-20634%20Mailing%20clubs%2015%20oktober%202020.pdf

      Verwijderen
  3. Nog een kleine aan/opmerking aan de Corono -deskundigen ( Kees/Mark )afgelopen vrijdag liep het een beetje in de soep met die corona spulletjes ,heb nu alles in een kistje gedaan ,dus echt alles bij binnenkomst zetten we die hele kist op het ronde tafeltje en mogen jullie het uitzoeken ,bijkomend voordeel de schaakkast oogt weer wat netter .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had van de week twee enorm kuchende en snotterende kinderen thuis. Vrijdagmiddag hebben we ze laten testen. Het leek mijzelf niet verstandig om onder deze omstandigheden de deur uit te gaan, Storm ook. Vandaag de uitslagen gekregen en die waren negatief, gelukkig. Volgende keer ben ik er weer bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Gelukkig maar Niek ,jullie zullen toch wel even in de rats hebben gezeten ? Dat is nou het grote verschil tussen inwoners van de betere buurten en Landsmeer hoort daar zeker toe en buurten als Amsterdam West en de Bijlmer ,in die buurten slaat het virus onbarmhartig toe ,hoe komt dat ? In West zijn de huizen klein en wonen er veel mensen op een kluitje ,komt er een kind thuis kuchend en snotterend ,gaan de ouders meteen naar de dokter ? Nee hoor ,gaat wel over denken de ouders ,komen opa,oma,ooms en tantes op bezoek ,kind kucht en snottert nog steeds ,blijkt dat kind wel het Corona virus wel onder de leden te hebben !De rest van het verhaal kun je in de krant lezen "" Weer tig besmettingen in Amsterdam west ! ""

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mijn naam is Sandra ben erg blij vandaag omdat ik mijn lening van 9000 euro heb gekregen van sabinhelps vermogensbeheer, je kunt contact opnemen met agent Karin Sabine sabinhelps@gmail.com of whatsapp + 79267494861. voor meer informatie over hoe je je lening kunt krijgen, vergeet niet om haar te vertellen stel ik je voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo allemaal, ben ik vandaag een gelukkig man? Ik vertelde mezelf dat elke leningverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik elke persoon die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening zult terugbetalen, neem dan contact met hen op. Zij zijn Italië en helpen leningzoekers met eenvoudige stappen een lening te krijgen, vertel de leningagenten dat ik u naar hen heb doorverwezen. contact Via mail (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heeft u financiële hulp van welke aard dan ook nodig? Persoonlijke leningen? Zakelijke leningen? Hypotheekleningen? Bedrijfsleningen? Landbouw- en projectfinanciering? Wij verstrekken leningen tegen 2% rente! Contactpersoon: (dakany.endre@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik waardeer LAPO MICRO FINANCE, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij dat ik LAPO vandaag heb ontmoet, neem contact met hen op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Looking for a reliable loan to pay your bills? Search no more, contact WESLEND SERVICE at (weslendservice@aol.com) or message us on WhatsApp on +1 (702) 753-6974 for your 24-hour approved loans to clear your debt or start a new business.

    BeantwoordenVerwijderen