roterende banner

dinsdag 13 oktober 2020

Aanmeldingen 16 oktober (onder voorbehoud)

Bij deze gaan de aanmeldingen voor vrijdag weer open: enps mail, mijn telefoon of hieronder. Laat voor donderdag 18:00uur weten of je wilt spelen.

Michiel

NB: aanmeldingen zijn onder voorbehoud omdat nog niet precies duidelijk is of we niet mogen spelen.

15 opmerkingen:

  1. Ik meld me aan.
    Tot maximaal 30 personen toch in binnenruimte? en het is geen teamsport zolang we niet extern spelen :-)
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij kunnen volgens mij gewoon een potje schaken ,onze locatie valt ook niet onder horeca en een teamsport is het ook niet ,enig probleem is na afloop ALLE HORECA is dicht ! maar Bert,s Bar is dus wel open na 12.00 en het is nog gratis ook maximaal 3 bezoekers .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bert s bar is al een jaar of twee mijn favoriete bar. Al is het bier er vaak uitverkocht. Als ik nog op tijd ben meld ik me graag aan. Ik moet wel de laatste metro halen.

      Verwijderen
  3. Ik kan me herinneren dat schaken niet als sport wordt gezien (zie de btw discussie) dus ik denk dat mits je niet met meer dan 30 binnen ben, je zo'n avond mag organiseren. Ik zelf zal overigens niet komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wederom is mij onduidelijk of we mogen van Rutte. Indien wel kom ik ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tot 20.00 uur mag je alcoholhoudende drank kopen ,na 20.00 uur ben je in overtreding als je alcohol op zak hebt ,dus als je 1 minuut voor 20.00 uur bier hebt gekocht zit je goed maar nu loop je de supermarkt uit en is het 20.01 uur ben je in overtreding ,wat heeft alcohol nou met die pandemie te maken ? Het was wel bewezen dat jonge jenever wel hielp tegen de Spaanse Griep .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geachte professor Van Wijgchel, graag verneem ik uit welke wetenschappelijke tijdschriften u deze wijsheid heeft...
      Maar alle gekheid op een stokje, het schijnt dus zo te zijn dat als ome Frits en tante Sjaan (of hoe heetten ze ook al weer) in de kroeg een bakkie op hebben ze een beetje klef werden en dat daar dan het risico van besmetting exponentieel toeneemt. Nou zie ik dat in Berts Bar niet zo gauw gebeuren...Ik lees hierboven wel een klacht van klant Bottema over uitverkocht bier, maar ik denk dat hij het vooral heeft over de speciaalbiertjes (Chimay en dat soort werk). heeftie wel een punt natuurlijk...

      Verwijderen
  6. ik neem schaak-les.
    ik zet klaar.
    ik speel niet intern.
    ik kijk (Roeland).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als het mag geef ik schaakles.
    ik speel vrijdag niet mee met de competitie.
    Groeten,
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik doe graag mee.

    Jonathan

    BeantwoordenVerwijderen