roterende banner

vrijdag 8 november 2019

E3 vindt Waterloo

AMSTERDAM WEST 2 – ENPS 3 6-2

Het lag in de lijn der verwachting maar tot mijn verdriet is (bijna) alles verlopen zoals de ratingrekenmeesters zouden hebben voorspeld. Bij significante ratingverschillen ziet het er meestal tot een uur of tien en een zet of twintig overal nog wel aardig uit. Maar dan. Langzamerhand komen de sterkere spelers toch in het voordeel, op het bord en/of de klok. Vijf der onzen gingen uiteindelijk ten onder aan dit scenario, alleen Bert en ik zijn dermate versleten dat er- gelijk een dolle moer- niets meer uit te draaien valt.

Grote uitzondering: Michiel, vorige ronde al de enige werkelijke winnaar, versloeg Paul Scheermeijer, een gerenommeerde tegenstander van formaat.

Mischa de Rue

1 opmerking:

  1. Snelle reactie Mischa ,ja mooie overwinning van Michiel ,Paul had er wel een beetje de pest in want ja 200 elo punten meer .Bij Jan en Erik dook weer hun grote makke op TIJDNOOD ! tijdnood dook ook op bij mijn tegenstander Frans ,die had mij helemaal zoek gespeeld maar hij had nog maar 2 minuten en ik 44 minuten ,in tegenstelling tot Jan en Erik denk ik nauwelijks na ,doe maar wat maar Frans keek tegen een betonnen muur aan ondanks zijn kwaliteit voor en bood remise aan .Toch goed dat Johan en Arjen wilden invallen maar het eloverschil was te groot ,volgende keer beter .

    BeantwoordenVerwijderen