roterende banner

zaterdag 8 december 2007

Newsflash

ENPS1 wint met 5-3 van Caissa3. Dat is heel goed, want in deze ´poule des doods´ degraderen maarliefst 4 van de 10 teams. We hebben dus een flinke stap richting behoud in deze hoge klasse gezet. Kees doet nog uitgebreider verslag beloofde hij. Ik geef alvast de stand:

In de interne competitie blijft Klaas scoren, hij versloeg deze keer Rahmat. Hij heeft nu 7½ uit 8 waarmee hij nu al periodekampioen is. De nr.2, Kees Bakker, verloor van Duck Wals. (Beide spelers hebben trouwens net als ik hun roots in Landsmeer) De nieuwe nummer 2 is nu Bas. De eer komt hem toe, want wat is die Bas een sterke speler geworden zeg. Zijn Elo rijst de pan uit, hij won vanavond zijn externe partij tegen Caissa en hij won vorige week onze snelschaakvoorronde. Bovendien is hij zeer actief extern wedstrijdleider en -captain, kortom een super-ENPS-er!

En dan even mijn team. ENPS3 moet aanstaande dinsdag (11 Dec.) aantreden tegen Pion2. Ik ben nog niet compleet, dus wees voorbereid op een telefoontje! Supporters zijn ook welkom op de woestduinstraat, alwaar het feest gaat plaatsvinden.

Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten