roterende banner

zondag 30 december 2007

K e r s t p u z z e l !

Een paar artikelen geleden stond hier een link naar de jaarlijkse kerstpuzzel, maar volgens mijn statistieken heeft helemaal niemand er op geklikt! Bij deze dus: nog maar een keertje.
De puzzel is als vanouds helemaal niet gemakkelijk, maar ik heb er al heel wat uurtjes plezier aan beleefd. Als opwarmertje geef ik alvast het probleem dat ik tot nu toe het gemakkelijkst vond:

4 opmerkingen:

  1. Ik heb hem toch echt via je link opgepiept. en helemaal mee eens het is een hele leuke puzzel.

    Cheers,
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan heb ik zeker iets niet goed ingesteld.. ik zal het eens nakijken. Ik gebruik (sinds kort) het pakket google.com/analytics, en ik ben zeer tevreden over de bezoekersaantallen (voorzover die betrouwbaar zijn natuurlijk) Ons schaakblog trekt namelijk 160 bezoekjes per week, veroorzaakt door 40 z.g. “Absolute Unique Visitors”, verschillende bezoekers dus. Dat zijn natuurlijk niet allemaal ENPSers. Net als Kees spreek ik af en toe iemand van buitenaf over het weblog - hartstikke leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik denk een het paard slaan en een paard halen maar dan weet ik niet wat ik met de dame geslagen heb (kan eigenlijk alleen een dame zijn zie ik nu) dat betekend dat ik na de tweede toren met mijn paard geslagen te hebben niet weer de loper kan slaan omdat die gedekt staat door de dame die niet is geslagen ... toch... al een beetje te veel parbo bier op wellich

    Mark uit Parimaribo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had mij inderdaad vergist. In december is er 29x op de link naar Kerst_chessed_2007.doc geklikt, en in januari al 4 keer. Dat is juist heel veel!

    BeantwoordenVerwijderen