roterende banner

zaterdag 13 april 2019

Kees Bakker Rapidkampioen

Ik was het vergeten op de website te zetten, dus voor veel leden was het een verrassing dat we rapid gingen spelen gisteravond. Daarom wil ik er nu  vroeg bij zijn: volgende week, vrijdag 19 april is er GEEN schaken! (NB: check zelf ook af en toe het linkje hiernaast "Agenda interne")

Maargoed, we speelden dus de tweede en laatste avond van het rapidtoernooi. Na de eerste avond stond Peter Nitschke bovenaan. Jammer genoeg was gister de hele top vijf van die avond weggebleven. Minder gezellig was het er niet om. Het werd een spannende strijd tussen Bas en Kees, maar doordat Kees in de laaste ronde won van Jeannot, en Bas remiseerde met Jildo, werd Kees voor de vierde keer rapidkampioen, deze keer met 7 uit 10.

De overwinning was zeer terecht, niet in de laatste plaats omdat Kees de spelers in de loop van de avond trakteerde op een grote schaal bitterballen.

Eindstand    -    kruistabel   

Niek 

PS Vorige week zaten een paar onnauwkeurigheden in de uitslagen&stand. Wedstrijdleider Bas heeft die gecorrigeerd, zodat dit nu de nieuwe, en goede, stand van ronde 12 is.

4 opmerkingen:

  1. Niek schreef " Jammer genoeg was de hele top 5 van 26-10-2018 weggebleven " Klopt niet helemaal bord 5 was er wel maar speelde niet ,bord 2zat in het verre Amstelveen en bord 4 zat in het nog verdere Thailand .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Niek voor de agenda-opmerkingen. Voor degenen die a.s. vrijdag toch willen schaken komt het Open Snelschaakkampioenschap van Amstelveen wellicht in aanmerking (hoewel sommigen het te ver en de consumpties te duur zullen vinden ;)), er is nog plaats. Michiel en ik doen mee aan het Prinsenstadtoernooi in Delft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja zeg dat wel ! Bier + kopje thee bij Amstelveen euro 4.50 .Bij ENPS Bier + kopje thee euro 2,- .Nou moet ik eerlijk wezen bij Amstelveen wordt je netjes bediend en bij die schaakclub in die kerk ,wordt je gewoon afgeblaft door die keukenmedewerker .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik noem het gratis coaching van de keukenchef

    BeantwoordenVerwijderen