roterende banner

maandag 8 april 2019

ENPS 3 - AMSTERDAM WEST 8 5½-2½

Het derde blijft op titelkoers. Met nog een ronde te spelen staan we bovenaan maar we zijn er nog niet. Raadsheer 2 en het verrassende EsPion 2 wonnen ook en staan slechts één punt achter ons.

Mijn tegenstander kwam niet opdagen en verder heb ik in het eerste uur niets echt noemenswaardig zien gebeuren. Aangezien de interne competitie oneven was besloot ik maar mee te spelen, met Marcello als tegenstander. Deze speelde zoals gebruikelijk met een snelheid waar Max Verstappen niet tegenop kan, waardoor ik geen moment de kans kreeg om de wedstrijd verder te volgen.

Ook het team had het tempo er flink ingegooid want toen ik om 10.45u kwam kijken stond het al 4-2. Juist op dat moment haalde Eric met een - op het oog - goede stelling het beslissende halfje binnen. Alleen Martin speelde nog, tegen een goede oude vriend van mij. Laatstgenoemde had een stuk geofferd maar bleek daar niet genoeg voor compensatie voor te hebben, Martin won.

Op 9 mei wacht ons de beslissende uitwedstrijd bij EsPion. De Raadsheer speelt gelijktijdig tegen het sterke VAS. Bij een eventueel gelijkspel zijn we van die match afhankelijk maar laten we maar gewoon winnen.

Mischa de Rue

2 opmerkingen:

  1. Mischa als je tegen Marcelo pas om 10.45 klaar was dan was de klok niet goed ingesteld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dus pas om 21.00 begonnen en nog enige huishoudelijke bezigheden bij gebrek aan Bert :)

      Verwijderen