roterende banner

zaterdag 6 april 2019

ENPS in de finale van de SGA-Beker

Het was een geweldige avond, álles is goed gegaan, boven verwachting zelfs:
  • Het cupteam won, van Amsterdam west 3½-½
  • Het tweede won zijn eerste matchpunt, tegen kampioenskandidaat Zukertort 4-4 (Update 7 apr: lees hier het verslag van Zukertort)
  • Het derde won met  5½-2½ van A'dam West 8 en loste daarmee de belofte aan het vijfde en aan zichzelf in.
Bas speelde uit met het tweede en Peter H zit in het buitenland, dus Jan de Vries was intern wedstrijdleider. Hij corrigeerde de fout van vorige week (de spelers van ENPS1 kregen geen punten) maar maakte wel weer een nieuwe fout (de spelers van ENPS2 kregen geen punten). Dat wordt volgende week wel weer recht getrokken, maar nu zijn dit de cijfers van de interne:
Uitslagen ronde 12    -    Stand    -    Kruistabel   -    Spelersgeschiedenis

De helden van het tweede

De 2 van de 4 cuphelden

Niek

10 opmerkingen:

  1. Pracht avond !! Mijn team ENPS 2 speelde gelijk tegen A,Veen Zuckertort of zoiets ,Dirk onze grote held van vorige keer verloor helaas maar zijn tegenstander had al 6 uit 6 ,een uitslover dus ,Daan liet zien dat hij gewoon een topspeler is ,zogenaamd onverschillig maar o wee !!Boudewijn had het weer op zijn heupen en sloeg Nico er af ,de rest ? Ja het schijnt dat bord 5 van ENPS glad gewonnen stond ,maar bord 5 van ENPS is gewoon een labiele gek ,die totaal niet kan schaken ,in totaal gewonnen stand bood die imbeciel remise aan ,tegenstander ene Henkie moest effe overleggen ,toen pas zag bord 5 van ENPS dat hij eigenlijk totaal maar dan ook totaal gewonnen stond maar Henkie zei "" Ik neem het aan "" Tja wat moet je met dit soort gekken !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zijn de gekken die het leven de moeite waard maken Bert! Geniale gekken, ze leveren strijd voor wat ze waard zijn, niets ontziend, ze steken hun nek uit en verbeteren de wereld! Fischer, Jobs, Valkering ... en natuurlijk onze eigenste Wijchgel.

      Verwijderen
  2. De pastoor kwam ook effe binnenlopen ,iets over 7 ,hij vond het een prachtig bloemstuk en bedankte ons voor de steun .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die pastoor had ook een bloemstuk van burgemeester Halsema ontvangen ,ter bemoediging ,hij vond dat een heel mooi gebaar .Maar Halsema zond een eenvoudig veldboeket .Schaakclub ENPS had dieper in de buidel getast ,Pierre zei " Nog nooit zo,n mooi bloemstuk gezien te hebben !" Forza Pastoor ,Forza ENPS !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Halsema leest ook de ENPS site en dacht bij haar zelf als ENPS een bloemetje stuurt ,kunnen wij als gemeente niet achterblijven .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja daar ben ik weer ,er staat een leuk verslag van Nico Louter op de site van Zukertort /Amstelveen ,hij schreef o.a ENPS 2 had de laatste wedstrijd maar een halfje vergaard maar ENPS2 is bepaald geen zwak team met Daan Zult en een paar sterke hoge 1800 spelers en bord 5 Henk Boot mocht zijn handen dichtknijpen met remise .Kijk ik mocht die Nico altijd wel maar nu helemaal ,tegen de Raadsheer 1 thuis is die gestoorde bord 5 van ENPS verbannen naar de keuken maar tegen Vas 6 (uit) speelt die imbeciel weer ,we gaan gewoon winnen zowel tegen de Raadsheer als VAS 6 ,ja we hebben toch niks meer te verliezen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Misschien kan Niek dat stukje over Zuckertort/Amstelveen hier plaatsen .Waarom ik dat niet doe ?,omdat ik niet weet ,hoe dat te doen .

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig ,Raadsheer 1 en VAS 6 moeten niet denken ,dat wij ENPS 2 sissies zijn ,we vechten tot het gaatje !! Hoewel ik Raadsheer het liefst gun dat ze kampioen worden ,Raadsheer en ENPS zijn toch broederclubs .

    BeantwoordenVerwijderen