roterende banner

zaterdag 2 december 2017

Vrijdag 1 december

Intern
Partijen       |       Kruistabel       |       Stand
Peter Nitschke staat met 8½ uit 10 bovenaan. Er zijn nog twee ronden te gaan in deze competitiehelft. We hebben uitgerekend dat hij niet meer is in te halen. Peter gaat dus aan het eind van het seizoen de tweekamp om het clubkampioenschap spelen! Peter is sowieso lekker bezig dit jaar, want ook extern is hij met 3 uit 3 voorlopig de beste van ENPS.

ENPS 3
Het derde won dik met 6-2. Ze werden nogal geholpen door WSC (Weesp) omdat maarliefst de eerste drie borden niet kwamen opdagen. We begonnen dus met een 3-0 voorsprong. Maar toch was de overwinning ook nog echt zelf verdiend: op de overgebleven vijf borden wonnen we met 3-2.

KNSB beker
We mochten in het landelijk bekertoernooi spelen tegen de nr. één van Nederland, En Passant. Omdat we best sterk zijn, veel zelfvertrouwen hebben en een ongeluk in een klein hoekje zit, hoopte ik stiekem op een sensationele verrassing. Die bleef uit, en vier 2300 spelers legde ons sterrenteam genadeloos over de knie: 0-4. We gaan dit heel snel vergeten.

Niek

4 opmerkingen:

 1. In de B - groep is het nog wel spannend met drie kanshebbers: Arjen, Mischa en Johan. Har gaat de C - groep winnen en interessant is verder de plaatsing voor de externe teams. Vooral E3, dat volgend seizoen sterk vernieuwd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de uitgebreide verslagen , partijen aran , francisco kijk op schaaksite.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Excuus alle 4 partijen staan er. Nou ja de naam ENPS haalt in ieder geval de landelijke schaakwereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel goed dat je het vond en noemt Johan! Ik heb het nog even extra onder de aandacht gebracht in een artikeltje met link.

   Verwijderen