roterende banner

zondag 24 december 2017

Fijne kerst en een gelukkig extern 2018!

Het is halverwege het seizoen, midden in de kerstvakantie, met het einde van 2017 in zicht en 2018 steeds dichterbij. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een terugblik en wat toekomstgemijmer over onze externe teams.

De komst van de Grasmatters heeft niet alleen voor een kwantitatieve boost gezorgd, ook kwalitatief slaan de meters flink positief uit. Zie de huidige stand van zaken:


Voor het eerst in de geschiedenis spelen we met 7 teams in de SGA. Drie daarvan staan op dit moment op een eerste plaats, twee staan gedeeld tweede, en twee doen het iets minder. Ook ons toch al zo succesvolle cupteam (4 bekers en een finaleplaats in 5 jaar tijd) is versterkt met de jonge en sterke Francisco.

Zodoende hebben we zes (JA 6!!) titelkandidaten. ENPS 3 en 4 hebben wel al één keer verloren en mogen nu geen steken meer laten vallen, maar beide teams hebben zulke sterke invallers dat ze continu op volle vuurkracht kunnen gaan aantreden. Het zal me wat worden, die maand mei in 2018, wanneer we alle nieuwe titels moeten gaan vieren. ENPS-ers: ik zou alvast een paar vrije dagen boeken bij uw baas.

Ik loop de succesteams even na, ik noem alle top-scorende helden:
ENPS 7
Erdwin Spits     2½/3             
Rob Gallenkamp    2/2    
Allard de Liefde  2/2    

ENPS 6
Marcello Ribeiro  3/3
Har Lesmeister   2½/3
Rob Lange         2/2
Robin Blenderman  2/2

ENPS 5
Albert de Roo    2½/3

ENPS 4
Haydar Kilinc     3/3
Mischa de Rue    2½/3
ENPS 3
Theo Bakker          3/3 
Martin Rekelhof     2½/3  

ENPS 2
Kees Bakker          3/3
Stefan Lehmann       2/2
Sanne Visser         2/2
En 4 spelers met    2½/3

ENPS 1
Francisco Hernández 3½/4
Peter Nitschke      3½/4




Ook bij de beker is Francisco topscorer, met 3 uit 4. Man man, wat een weelde. Als Het Beest Bottema ook nog eens ontketent in het bekertoernooi dan zou je toch mogen verwachten dat er niks en niemand ons kan weerhouden van wéér een SGA-cup.


We gaan een fijn 2018 tegemoet. Nu nog even genieten van een staartje 2017. Proost!
Niek

1 opmerking: