roterende banner

donderdag 14 december 2017

Partij ENPS 6 - De Raadsheer 4

Maandag stuurde Robin zijn partij die hij speelde voor het succesvolle zesde team (ze staan eerste in de vierde klasse). Omdat ik net Victors verslag van het vijfde had geplaatst liet ik Robin even een dagje wachten. Maar pas nu schiet het me weet te binnen! Sorry Robin, maar enfin, beter laat dan helemaal niet!
Niek

5 opmerkingen:


  1. SGA Bekercompetitie Isolani 1 - ENPS 1
    Almar Sternau (1919) Aran Köhler (2204) ½-½
    Cees van den Berg (1833) - Francisco Hernandez (2031) 0-1
    Hemmo ten Hoor (1899) - Peter Hoekstra (2027) 0-1
    Carlo Assink (1740) - Steve Michel (2008) 1-0

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niek kan je eens kijken naar een ander programma om partijen op de site te zetten. Dit nodigt niet echt uit om een partij te bekijken.
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Martin

      Je hebt gelijk, ik krijg wel vaker mail van schakers dat het niet werkt!
      Op zich moet het eigenlijk (meestal) gewoon prima gaan hoor, probeer als het niet werkt eens je flash-plugin bij te werken, of probeer anders een andere browser. Sowieso is het wel lekker om zowel Firefox, Chrome én Internet Explorer op je PC te hebben.

      Maar ... ik hou me aanbevolen voor tips en alternatieve gameviewers, ik probeer graag wat nieuws. Ik heb de partij van Kees (zie hierboven) in een andere viewer gezet. Maar die vind ik niet heel mooi. Ben jij daar wel tevreden over?

      Niek

      Verwijderen
  3. Hoi Niek, Ik vind het wel een verbetering. Ik zie nu in ieder geval direct een schaakbord terwijl dat anders niet het geval is. Voor wat betreft je suggesties tav browser en bijwerken flash plugin. Ik ga dat even nakijken. Ik weet wel dat bij Firefox ik hetzelfde beeld kreeg als met Chrome.
    Groet, Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Overigens kan je niet het analyse bord van chess.com gebruiken?
    Grohttps://www.chess.com/nl/analysis-board-editor

    Martin

    BeantwoordenVerwijderen