roterende banner

zondag 2 februari 2014

Het is niet alleen druk in het fysieke clubgebouw maar ook op ons virtuele onderkomen; deze website. Er zijn VIER verslagen maarliefst van afgelopen vrijdag, geschreven door Pieter Oldenhove, Steve Michel (ik neem zijn email integraal over - misschien wat indiscreet :-), Rimme Rypkema en mijzelf. Veel leesplezier op deze (hopelijk) lazy sunday.
Niek

UPDATE: Sanne voorziet in het artikel (4) ENPS2 - VAS4: gelijkspel zijn partij van uitvoerige analyses.

3 opmerkingen:

  1. Zo wordt het bezoeken van de website een echte super luxe traktatie. Heb alle verslagen met plezier gelezen! Volgende week weer?!

    Mid maart ga ik in St Louis aan een van de grotere Amerikaanse toernooien meedoen (http://il-chess.org/index.php/tournaments-all/details/1437-18th-annual-mid-america-open). Proberen wat geld te verdienen en anders sowieso zoals altijd lol te hebben. Na afloop mogen jullie een verslagje verwachten.

    Hier is het trouwens geen 'lazy sunday', maar juist een van de belangrijkste sundays: ga vanavond Super Bowl (de 48e) kijken, zal wel een spektakel worden.
    Groeten uit het koude en met sneeuw overdekte Chicago,

    Stefan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank jullie wel voor de prachtige verslagen, enorm van genoten.

    Wat betreft de super bowl, kan ik alleen maar vermelden dat het zo saai is dat er ondertussen 1.25 miljard kippenvleugels worden gegeten en dus 600 miljoen kippen voor een potje onbegrijpelijk footbal het leven laten. Bon appetit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat komt neer op gem 2 kippen per amerikaan wat een veelvraten.

      Verwijderen