roterende banner

dinsdag 18 februari 2014

Bekerteam speelt 2-2 gelijk, er zal worden geloot door de SGA

Vier remises waarvan twee plus remises met zwart voor Kees en Steve, voor Steve waren er zelfs meer dan reele winst kansen. Sanne kwam na een belabberde opening, sterk terug en verdiende remise door het op een strategisch moment aan te bieden. Peter N was de ongekroonde koning van de avond door zijn bijna 2300 tegenstander op remise te houden. Iets om trots op te zijn. Zijn partij zal hij naar Niek doorsturen.

Aldus vier remises, waarvoor we vooraf hadden getekend en die na afloop als gemiste kans beschouwd moet worden. Hopelijk is het lot ons gunstig gezind, en mogen we toch door, duim mee allemaal.

Forza ENPS!
Kees

10 opmerkingen:

  1. Ik weet niet of duimen van grote afstand helpt, maar ik zal het doen. Ik vind het een mooie prestatie en laten we hopen dat het geluk aan onze kant is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oei, wat spannend en wat een mooi resultaat! Wanneer gaan we loten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat goed zeg!! En dat zonder Peter H (die is zeker weer op vakantie!?) Maar dan wel weer met Sanne, sjonge die man is in een paar weken veranderd in een onmisbare topspeler!

    Maar wat erg als we uitgeloot worden! Als kampioen zou je in deze situatie eigenlijk het recht moeten hebben om zonder loting door te gaan, vind ik, hadden de uitdagers je maar moeten verslaan. Net als vroeger bij het WK. En hebben we een notaris in ons midden, we moeten wel controleren of de loting wel helemaal netjes verloopt natuurlijk. Want als er niemand bij is hoe betrouwbaar is het dan helemaal??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou Niek, niet zo achterdochtig hoor, de competitieleider zal gaan loten en die is natuurlijk onpartijdig.

      Verwijderen
  4. Is er niet een regel dat de uitspelende partij bij gelijkspel wint ? Lijkt me redelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat je op veel blogs ziet is dat de laatste reacties aan de rechterkant worden vermeld t.w. het onderwerp en degene die de reactie geeft. Misschien is het een idee om dit hier ook te doen waardoor er mogelijk (nog) meer mensen gaan reageren.
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @Sander: Nou, dat weet je natuurlijk nooit! Wie weet is de competitieleider een oom van een vriend van de neef van Ton Sprong! Maar de SGA heeft vast iets bedacht waarmee ze kunnen laten zien dat het loten onpartijdig gaat, dat kan niet anders.

    @Martin: Een van de blogs was dit ENPS blog! Blogger of Blogspot, dat wil zeggen Google, heeft een 'store' met een stuk of 1000 zg 'gadgets' in de aanbieding, dat zijn een soort van kleine applicatietjes die je in de rechterkolom kunt plaatsen. Veruit de meeste zijn heel onbenullig, maar enkele zijn wel goed, zoals die reactiegadget. Maar... Googles wegen zijn ondoorgrondelijk. Op een goede dag werkte de reactiegadget niet meer! Hij was uit de store gehaald!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als we de loting winnen,voer je dan weer die maffe dansende bananen op ! altijd lachen !! lol

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toch maar niet kop of munt, tenzij wij mogen kiezen
    http://www.nu.nl/algemeen/2106393/kansen-bij-kop-of-munt-niet-gelijk.html

    via deze site kun je kop of munt proberen!
    http://www.random.org/coins/

    BeantwoordenVerwijderen