roterende banner

vrijdag 29 november 2013

Pieter-Tony

De veelbesproken Tony kan van iedereen winnen... en verliezen
Nog niet zo lang geleden bleek op deze site dat Tony voor Bas een angstgegner is. Mijn eigen resultaten tegen Tony zijn juist zeer positief al heb ik wel een keer van hem verloren. Ik vind het zo vriendelijk van Tony dat hij in de opening wat tempi weggeeft en ziin stukken bescheiden opstelt, zodat je zelf al je stukken actief en op de goede plaats kunt zetten en bovendien een ruimte overwicht krijgt. Als je je eigen verdediging vervolgens niet verwaarloost, dan heb je goede kansen. Zo ging het ook afgelopen vrijdag.

Play chess online

Pieter (O)

PS: De flessen wijn voor goede tactici vliegen nog niet de deur uit; misschien heb ik de lat te hoog gelegd. Kees is hard bezig en Niek zei dat hij onder de naam Niek bij Chesstempo bekend staat, maar ik kan hem niet vinden. Ik hoorde dat Peter Hoekstra ook bezig is. Wat is je gebruikersnaam?

1 opmerking:

  1. Ik zie hem, Pieter (de mat in 2, niet de opgave voor Steve). Voor mij is die fles wijn nog wel ver weg, hoor. Het lukt me voorlopig niet eens om de magische grens van de 1730 te doorbreken. (avantuijl op chesstempo)

    Arjan

    BeantwoordenVerwijderen