roterende banner

zondag 11 maart 2012

Er kan je niets gebeuren als jééENPS-er bent!

Ik heb geen superlatieven genoeg ... alles was goed gisteren, we hebben een geweldige jubileumviering achter de rug met vele hoogtepunten. Een ervan zie op dit filmpje:

Haha, wat een even schitterend als bevlogen masterclass geeft die Pieter! En dit is nog maar maar een stukje van het inzingen, Pieter heeft een profi geluidsopname gemaakt van het eindresultaat en Joost Hecker heeft het helemaal op film vastgelegd. Er volgt dus meer!!
Er zullen ook nog een aantal andere bijdragen komen, met o.a. eindstand van het toernooi, de Piet Amstelvliet-verkiezingen en een serie zeer professionele foto's van Joost, (hieronder in actie)
... wordt dus nog rijkelijk vervolgd!
Niek
PS Leden die bijdragen willen leveren (foto's, verslagjes, etc) mail het ajb naar: niekver@gmail.com

5 opmerkingen:

  1. Kan niet wachten op de foto's van joost.

    Was een fantastische avond (en de kater is omgekeerd evenredig)

    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hulde vooral aan de zangers, we hebben geweldig talent op dit gebied, dus als we het schaken moe zijn, kunnen we altijd nog een koor beginnen.

    En nog meer hulde aan de organisatoren van dit evenement. Je moet het maar aan durven een evenement van 12 uur lang te organiseren. Maar het vloog voorbij en ik heb er de gehele tijd van genoten. Het enige wat een beetje misging is dat een paar organisatoren de boot niet konden vinden, terwijl iedereen er al op zat! Komisch was dat wel. Verder heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was een leuk feest, de hele dag en avond een leuk programma!

    Leukste? Het liedje, de oud leden zien? Boottocht? partijverslag? Etentje? b3 met de draak tegen Sanne? en nog veel meer om uit te kiezen!

    Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  4. was een waardig jubel-leum
    cheers,
    kees

    BeantwoordenVerwijderen