roterende banner

dinsdag 26 oktober 2010

ENPS goes Tata

Maar liefst dertien leden hebben zich aangemeld om mee te doen aan Tata (voorheen Corus, voorheen Hoogovens, veel infantieler gaat het niet worden...). Allemaal behalve één willen meedoen aan het weekendvierkamp van 15 tot en met 17 januari 2011. Arjan gaat liefst de tienkamp spelen. Die ZZp'er heeft daar blijkbaar gewoon tijd voor. Dan blijven er dus twaalf over die gelijktijdig in Wijk aan Zee onderdak willen.

Nu is er een kleine kink in de kabel van dit gestroomlijnde event management-proces ontstaan: de registratie blijkt al open te zijn. Een secundaire kink in diezelfde kabel is dat het inschrijfformulier toch nog niet toegankelijk lijkt te zijn, althans niet voor mijn browser. (Wie checkt even of ze hier ook een blanco pagina krijgen: www.tatasteelchess.com/entryform.php ?)
De begeleidende tekst op de website doet mij enigszins schrikken: als er teveel aanmeldingen zijn wordt er geloot. Wie eerder inschrijft heeft meer kans. Los van de vraag hoe ze zoiets dan vormgeven, maakt de loting voor ons plan natuurlijk veel uit. Het kan zomaar zo zijn dat sommigen van ons niet worden ingeloot. Dat maakt een huis huren ook weer extra lastig.

Daarom het volgende: probeer via bovenstaande link je in te schrijven voor het weekend vierkamp van 15 t/m 17 januari en laat weten of het je is gelukt d.m.v. een reactie op dit bericht. Hoe eerder de aanmelding, hoe meer kans!

Groet, Chiel

Pieter, jouw voorstel voor dat woonhuis met tuinhuis begint steeds beter (flexibeler) te klinken. Heb jij al een serieus voorstel gedaan? Zou je dat willen doen, om te polsen of het een mogelijkheid is?

1 opmerking:

  1. ok, probleem is non-existent: inschrijving begint 1 november. Er is dus nog tijd voor een gecoördineerde actie. De loting blijft, maar ja, gewoon op 1 november inschrijven, offer brengen aan Caïssa en duimen maar.

    BeantwoordenVerwijderen