roterende banner

zaterdag 28 september 2024

vierde ronde

update3:
ik kan de bestanden weer uploaden naar de server. Hier zijn ze
 ronde 4, 27 sept: Partijen        Ranglijst        Kruistabel
 ronde 3, 20 sept: Partijen        Ranglijst        Kruistabel
 Ladderwedstrijden: download excel
 Uitnodiging Weesp: bekijk PDF

update2:  Steve stuurt een paar foto's en zijn partij tegen Jildo (Jildo wit): https://lichess.org/D1QOuzqP (commentaar Steve: "geen commentaar nodig").


Steven van Asbeck scoort een punt tegen Roeland

Handen voor de gezichten bij de vrienden Bart en Martin

Bas verslaat Haydar Kilinc
 

(update1: Dit was de eerste ronde van de ladder, zie commentaar van Boudewijn. Stefan won zijn ladderwedstrijd van Tom. Hier de zetjes. Stefan schreef er bij: "(Mooie partij,) behalve begin waar het al na 8-10 zetten -3 stond (beide niet gezien). Maar daarna offerde Tom een dame voor 2 stukken. Blijkbaar nog remise als Tom op het eind Pc6 doet ipv Pd3")

 




(ik heb problemen met mijn server, dus ik publiceer uitslagen en stand anders dan normaal. Hopelijk fix ik het snel - Niek)

3 opmerkingen:

  1. Dank je Niek! 6 van de 9 partijen waren voor de Laddercompetitie, in volgeorde van de groep (dus nr 1 voor groep A enz), de nrs 2, 8 en 9 niet. Verder wees Niek mij erop dat Arjen en Albert voor de 2e keer tegen elkaar gespeeld hebben: vorige week voor de interne, gisteren voor de Ladder. Dat is dus eigenlijk een foutje: ik had ze gisteren in de interne mee moeten nemen zodat ze niet tegen elkaar ingedeeld zouden worden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt weer Niek! Ook voor de aankondiging van Weesp. Voor de laddercompetitie kan ik later (na de BLV) een up-to-date lijst aanleveren met uitslagen tot nu toe

    BeantwoordenVerwijderen