roterende banner

maandag 16 september 2024

Daan Zult scoort 7 uit 7

Tom appte onderstaand plaatje, want hij zag dat Daan alles won op het NK Bedrijvenschaak 2024. Zijn team, Fourthline, werd desondanks niet eerste.

5 opmerkingen:

  1. Een TPR waar je meneer tegen zegt 👍🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weliswaar respect uiteraard voor deze score maar een klein kritisch nootje - niet naar Daan maar naar de commentator hierboven - is dat de ratings van de tegenstanders nou ook niet echt heel hoog waren, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd Daan Zult! Ik zag je rondlopen. Peter Hoekstra zag ik ook en die heb ik nog even gesproken. Hij veronderstelde dat mijn spel zeker net zo zijn als zijn mening over het bedrijf dat ik vertegenwoordigde :p helaas was dat nog waar ook :'-(

    https://chess-results.com/tnr963836.aspx?lan=17&art=20&snr=33

    Ik zat in een team met Diego Lont van Oosten Toren, en zag nog een paar Amsterdammers rondlopen o.a. Paul Helmer.
    Bij ons is het schaken best populair geworden en soms gaan 3 van ons team tegen elkaar vluggeren na de lunchpauze. Overigens denk ik dat wij de 1700-spelers zeer onderschat hebben, dat zijn denk ik vooral online spelers zonder KNSB-rating.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. https://www.flickr.com/photos/depion/albums/72177720320413637/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedrijvenschaak ? Ik heb al die bedrijven eens kritisch bekeken ! Er was slechts 1 bedrijf dat mijn goedkeuring waardig was ! Grote verrassing dat was De Heineken ! 🤪😂🤣Er was ook 1 bedrijf waar ik nooit van z,n leven zou willen werken ( en dat is waarschijnlijk wederkerig ) Dat bedrijf is het Ministerie van Justitie .Verder dacht ik dat Peter Hoekstra zelf een bedrijf had n.l een reisbureau ,die Hoekstra was wel elke week ergens anders op die aardbol !

    BeantwoordenVerwijderen