roterende banner

donderdag 16 mei 2024

Eurovisie is er niks bij

Wie dacht dat Joost Klein afgelopen weekend een slecht moment beleefde, heeft nog geen kennis genomen van Het Rapid Drama van ENPS. Denk je eens in: against all odds wint David Spaan van Goliath, namelijk door een grootmacht van ENPS-giganten te verslaan. Dronken van geluk zal hij afgelopen week zijn familie, vriend en vijand geïnformeerd hebben en geproost hebben op het feit dat hij een ronde voor het eind al op epische wijze verdiend rapidkampioen is geworden. Once in a lifetime, voor eeuwig een held.

En toen kwam een berichtje van Gerben Sloot op de redactie van het ENPS-blog. Er was een foutje gemaakt. Gerben won van Stefan Lehmann maar er werd een verlies genoteerd. Dat zou betekenen dat hij niet op 5½ uit 8 komt, maar op 6½ uit 8. Dat is een half punt meer dan David .... en kijk eens naar de keizerpunten: 897,7 voor David, 821,5 voor Gerben. Bij een herberekening zou Gerben zomaar eerste kunnen worden??!?

De wedstrijdleiding gaat zich er over buigen, het onderzoek loopt nog, maar naar verwachting zijn ze er eerder uit dan de zweedse politie met de songfestival-zaak. Wordt het een nieuwe kampioen? Moet David zijn beker, zijn roem en credits inleveren? Hoedanook, kwa heldendom zal de winnaar David - of Gerben (want ook uit ENPS 5) onovertroffen zijn.

meer details volgen snel, en lees nog even de commentaren van het stukje hieronder

Niek

7 opmerkingen:

  1. Er gaan geruchten dat kees een biertje aangeboden kreeg, juist voor dat hij de uitslag Stefan - gerben moest invullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe zit het nou ? Is de schuldige al opgehangen en daarna ter dood veroordeeld ? 🤣😂🤪😁🥷🥷🥷Bert ....p.s vanavond bitterballen .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. waren weer als vanouds lekker, dank je wel Bert!
      Boudy

      Verwijderen
  3. Het clubkampioen schap Boudewijn vs bas J. Er is geen livestream beeld vanavond. (kabel vergeten)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En deze keer gaat er een ENPS-er winnen op het e-board Johan!

      Verwijderen
    2. De eerste partij (Boudewijn - Bas) is in remise geëindigd. Van Johan moet er volgende week iemand winnen :-p ;-)
      @Steve, 8 Dg3 is een SOS-je tegen Siciliaans met ...e6 waarbij geen Rossolimo (Lb5) mogelijk is :)
      Boudy

      Verwijderen