roterende banner

zaterdag 11 mei 2024

David Spaan rapidkampioen

Wat een bijzonder toernooi! Ondanks een hoge opkomst en veel sterke spelers domineerden de manschappen uit het vijfde de top van de ranglijst:
                    (team) prt W R V Score  TPR 
1 David Spaan       (5)    8   6 0 2 897,7  1860 
2 Gerben Sloot      (5)    8   5 1 2 821,5  1771 
3 Arjen Wiering     (4)   12   7 1 4 778,5  1813 
4 Stefan Lehmann    (1)    4   3 1 0 760,8  2084 
5 Bart Klein Obbink (5)    4   3 0 1 693,9  1937 
6 Victor Bartman    (5)    4   1 0 3 667,4  1303 

  Scores per persoon        Ranglijst        Kruistabel

David begon de derde en laatste rapidavond bovenaan de ranglijst. Ondanks sterke tegenstand heeft hij die plek niet meer afgestaan. Eerst werd Kees mat gezet (geen foto), daarna Bert (zie foto) en ook Victor bezweek. Tegen Stefan kwam hij een stuk voor maar hij bleef te lang nadenken met veel te weinig tijd op de klok.

4 opmerkingen:

  1. David gefeliciteerd ! 🎉🎉🎉🎉🎉✨✨✨✨✨

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (zaterdag probeerde Gerben onderstaand te posten, maar dat lukte niet, vandaar dat ik het nu voor hem doe -Niek)

    Ik was zo trots op mijn tot gisteravond ongekende score van vier uit vier. Met name Stefan werd het slachtoffer van mijn dadendrang. Toen hij opgaf wees ik vergoelijkend op het flesje bier in zijn hand alsof daar de reden van zijn slechte spel moest worden gezocht. Maar toen ik vanochtend bij wijze van nagenieten de uitslagen nog eens bekeek bleek er ipv winst tegen Stefan verlies te zijn genoteerd. Ik zou het op prijs stellen als eea wordt gerectificeerd, en dat bij wijze van boetedoening (onze locatie is de roomse kerk nietwaar?) mijn FIERE bevlieging in het rapidtoernooi nog even op de site wordt GEVIERD: VIER uit VIER! En dat op Gerben zijn oude dag…

    In de geest van onze gastvrouw Maria, de koningin des vredes, verwijt ik niemand iets. Zeker Kees niet die zelf pas nog door iets lulligs zijn kans door de neus geboord zag worden om aan de playoffs voor het kampioenschap mee te doen. Ik had het er aan het begin van de avond met hem nog even over, en we kwamen tot de conclusie dat shit happens. In elk geval voelde ik mij voor één avond de koning, en dat is ook wat waard. Net als dat ik nu weer terug op aarde ben… Voor mij dus een win win situatie zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. Wat zeg ik? Een win win win win situatie! Groeten allemaal. Peace!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jeeminee Gerben, als dat klopt van die 4 uit 4 dan heb jij ook 6 uit 8, net zoveel als David en .... ben je misschien wel eerste!!

      Verwijderen
    2. Morgen zal ik de uitslag aanpassen en een nieuwe stand opmaken. (To be continued)
      Kees

      Verwijderen