roterende banner

zaterdag 28 oktober 2023

ronde 9

  Partijen        Ranglijst

11 opmerkingen:

  1. Even een korte eerste reactie op het Amsterdam Chess Open.
    Er was een aantal spelers (het merendeel lid van een denksportvereniging in een kerk) dat hedenavond op vriendelijk verzoek (de bar was inmiddels dicht) het pand verliet.
    Ik geef de initialen van de betrokkenen:
    de heren M.S., E. v. R., A. K. B. v. B., en D.P.
    De heren hadden overigens geen overlast bezorgd door thee dan wel een andere non-alcoholische versnapering te nuttigen.
    Vermoedelijk was de baromzet van de vereniging waar de heren normaal gesproken de vrijdagavond doorbrengen lager dan gemiddeld.
    Schrijver dezes boekte in de ochtend een positief resultaat in een niet onaardige partij, maar werd in de middag/vooravond afgestraft voor een zeldzaam slecht gespeelde opening.
    Later meer...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daan, maar waarom werden jullie dan wel verzocht te gaan?

      Verwijderen
    2. Geen touw aan vast te knopen ,dat verhaal van Daan ,heb bovengenoemde heren helemaal niet gezien ! Johan en mijn persoon gingen wel even een afzakkertje halen bij de Plakhoek .Was ook al erg rustig bij de Plakhoek .

      Verwijderen
    3. Misschien weten sommige schakers het niet meer maar er was een tijdje geleden een aanvaring met de nieuwe pastoor ! Er was een hoop gedoe met die schakers veel gegil .geschreeuw en wat al niet meer ! Die pastoor woont boven de parochie ! Het ENPS bestuur kon de zaak sussen en beloofde beterschap ! Om 24: 00 moet de parochie verlaten zijn ! Laten we niet vergeten die pastoor is de BAAS van die kerk alhier !

      Verwijderen
    4. Dus voor sommigen ,die het nog niet snappen , het feit dat we om 24:00 uur WEG moeten zijn ! Hebben we geheel en al aan ons zelf te danken !

      Verwijderen
  2. Voor de goede orde: vanaf a.s. maandag om 10:00 uur kun je je inschrijven voor Tata!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die site van aco gebruikt geen fijn systeem. En de stand klopt niet. Steve heeft na 2 rondes al 2,5 punten. Ik snap er niets van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Steve heeft eerder gewonnen van Van Dael ( 1762) en van Rogier Burger ( 1825 ) .Dat halve puntje is van een bye voor de 3e ronde ,begonnen op zaterdag 28 okt om 10:00 uur .Verwarrend ja !

      Verwijderen
  4. En Johan, waarom geef je dit remise? Nog even wat proberen misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tijdnood. En Het ging niet Zo lekker de laatste tijd was al te vreden met remise. Laf is het wel gaf ik gisteren al toe.

      Verwijderen