roterende banner

zaterdag 7 oktober 2023

Interne, Ladder en Extern

  Partijen ronde 6        Ranglijst        Geschiedenis per speler

ENPS 4 verloor helaas nipt van Caissa 4. Albert (bord 8) en Daan P (4) wonnen, de borden 1 t/m 3 verloren. De rest remise.

 

 Ladderwedstrijden:

a: Daan Zult    -    Tom Bottema    ½-½
b: Kees Bakker    -    Steve Michel    ½-½
b: Stefan Lehmann    -    Peter Nitschke    ½-½
c: Bas Jonkers    -    Niek Verweij    1-0
e: Roeland Kief    -    Dick Lagrand    0-1 

gezellige drukte
het vierde: 3½-4½
de hoogst gerate partij van de avond werd remise
Kjell verloor van Boudewijn, maar had zeker meer verdiend. Hij speelde goed totdat Boudewijn heel listig een pionnendoorbraak forceerde. Boudy gaat nu met 5 uit 5 aan kop. Is er iemand die deze man kan afstoppen?

13 opmerkingen:

  1. Fris & Fruitig slaat weer toe ! Fresh & Fruity strikes again ! 🔨⚒️🛠️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie overwinning trouwens van de oudste van ENPS 4 tegen de jongste van Caissa 4 .Zo zie je maar weer onderschat die bejaarden ook niet ! Daan +70 tegen Olivier +16 jaar .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. sommige jaren als fan van Feyenoord tellen dubbel, Daan

      Verwijderen
    2. Ach Daan 69 of 70 macht kein flaus aus ! Vond het trouwens geniaal van jou om die kleine spaghetti vreter Chimay aan te bieden onder het mom "" Hier heb je een appelsapje van ome Daan !""

      Verwijderen
    3. Zeg Bert je gaat toch zo'n jong ventje geen spaghetti vreter noemen? Een van mijn favoriete gerechten trouwens. Er zijn toch ook nooit flauwe opmerkingen over jou gemaakt? Toch?

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. ENPS 1 is het seizoen 2023/2024 slecht begonnen. Uit bij en tegen Amsterdam West 1 werd met 5-3 verloren en hoewel er misschien meer in had gezeten, was een gelijkspel toch wel wat geflatteerd geweest.

      Peter Hoekstra had dus al vooruitgespeeld en verloren, Daan Zult en Marcel Peek waren verhinderd en wat er van ons overbleef had gemiddeld ongeveer dezelfde rating als A West.

      Ardin kreeg van Tycho Burgerhoff in een iets betere stelling een toren cadeau en de voorzitter versloeg Sven Pronk die met een verloren stelling uit de opening kwam, zich echter herpakte en remise weer binnen handbereik had toen hij alsnog de beslissende fout maakte.

      Verwijderen
  5. Wim werd op bord 3 in het middenspel omver gelopen door Maximiliaan Markuszewski, naar verluidt een Poolse student aan de VU die volgens mij wel een tikkie beter is dan zijn elo van 2074 doet vermoeden. Aran moet tegen Floris Golbach ergens wat pionnen zijn kwijtgeraakt en dat bleek in het eindspel van beslissende betekenis.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Stefan stelde dat er tegen good old Frans Schoffelmeer nooit meer dan remise had ingezeten en Kees Bakker zou een eindspel met een pluspion hebben gehad maar gewonnen was dat niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja deze uitslag wist ik al om 00:30 uur .Amsterdam -West laat er geen gras over groeien maar zet de uitslag heel snel op die SGA website .Kunnen andere clubs een puntje aan zuigen ! Overigens jammer dat we verloren hebben ! 😞😞😞

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tenslotte had Peter Nitschke een gewonnen stelling tegen Angar Mohnkern maar makkelijk was het zeker niet en dat hij uiteindelijk nog zelfs verloor was geen schande, zo maakte ik op uit zijn verhaal. Het betekent wel dat volgende ronde Caissa 2 een overwinning hard nodig is om uit handen van het degradatiespook te blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ai is het degradatiespook op jacht naar ons Eerste?! Met zo'n vaart zal het toch niet lopen. Dank voor de verslaglegging!

    BeantwoordenVerwijderen