roterende banner

zaterdag 8 oktober 2022

Zesde ronde

Het is allemaal zeer verdacht. Martin wint nu weer van Bas, de zoon van de voorzitter heeft nog maar net de regels geleerd en staat al vierde. Ik kan niet helemaal vrijuit spreken, maar versterkte controle bij de ingang van de Vredeskerk lijkt me nog wel het minst noodzakelijke.

Partijen    Ranglijst

Later meer misschien, de partij Michiel-Arjen was heel boeiend, misschien krijg ik die later vandaag nog.

En vanmiddag speelt sopsweps bij ons in het clubgebouw, kom langs, iedereen is welkom, gezellig! We doen ook een livepartij op het blog.

Niek

7 opmerkingen:

  1. https://view.livechesscloud.com/#4e6bc8cb-d0bd-40ef-b7da-3361b7759661
    Ivo Andringa vs Tom Bottema

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat Martin dit op eerlijke manier heeft kunnen winnen gelooft natuurlijk niemand

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuke Zaterdag ! Sopsweps gaf een ""Open Huis party "" Voor iedereen ook de tegenstander gratis drinken en eten ! Daarom viel het mij op dat tegenstander AAS uit Aalsmeer amper gebruik maakte van die regeling na die afstraffing 7-1 verging de lust tot eten en drinken die luitjes ! Arme Ben de Leur ! De vriendin van onze voorzitter had een prima lunch geregeld ( Heel veel werk ) Borden kon ook ik niet vinden Mw Ellie er bij gehaald ,die toverde ze tevoorschijn uit het hok bij onze schaakkast ..Volgende wedstrijd van Sopsweps is op 26 november .

      Verwijderen
    2. Verbaast me nix dat je geen borden kon vinden, Wijchgelmans! Als het glazen waren geweest zou het geen probleem zijn!

      Verwijderen
  3. @Poldermans : Die borden stonden NIET in de keuken ,ook NIET in de kelder ,ook NIET in het kantoortje van Mw Ellie maar in een door God en alleman vergeten hoekje achter het kleine zaaltje .Goed verstopt ! Maar daar had ze een reden voor : Het waren erg dure borden ( Chinees porselijn )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Porcelijn dus ,laatst werd een Chinese vaas op de veiling gebracht Kenners schatten de waarde op 2000,- euro Kenners moet eigenlijk tussen aanhalingstekens "" KENNERS"" Want die vaas bracht 8 miljoen euro op ! De koper was uiteraard een Chinees ,dat was de echte kenner misschien was het wel G.M Ding Liren .

    BeantwoordenVerwijderen