roterende banner

vrijdag 28 oktober 2022

Interne ronde 9

   Partijen    Ranglijst    Kruistabel   


Het vierde speelde tegen Raadsheer 3, wij met o.a Ronald Post* en zij met o.a. Gerie Opgenhaffen*. We verloren met 3-5: Ronald wint, Gerard en Gerben verliezen net als Ailko vorige week. Bart (Klein Obbink) was in de interne oneven, maar hij bleef wel en ik vroeg hem verslag te doen. Dat hebben we nog tegoed, ik kijk er naar uit!

*) fanatieke ENPS-ers van 100 jaar geleden

9 opmerkingen:

  1. Teamcaptain Arjen had afgelopen woensdag wat opgestoken van Ajax-coach Alfred Schreuder. "Vorige keer verloren we met 6,5-1,5 van de Raadsheer. Nu 5-3. Ik zie duidelijk progressie in het team."

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch mijn petje af voor die teamcaptain ,dat hij het aangedurfd heeft om die oude held uit glorieuze tijden van weleer op plaats 3 neer te zetten .Had wat voeten nodig in de aarde want die oude ster moest helemaal uit Monaco sorry Groesbeek komen en ook nog eens per limousine ( met chauffeur ) maar hij heeft niemand teleurgesteld ,hij won in grootse stijl nadat hij zijn tegenstander voor de lol een stuk voor gaf ! Over wie ik het heb ? Ronaldo natuurlijk op 3 !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kan je extern kalender voor mij maken ? ( ivm klaarzetten van de schaakstukken) dank je wel 😎

    BeantwoordenVerwijderen
  4. https://view.livechesscloud.com/#58bf0c3c-f79f-4b09-bffa-669ae74944ca

    Martin Z vs Kees B (voor de zilveren beker)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is Martin Heijlman ipv Martin Z

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Johan schreef in eerste instantie Geilman ,toen verbeterde hij dat en schreef Zeilman ,toen die koffie boy hem attendeerde op het wedstrijd formulier ,daar stond toch echt Heilman sorry Heijlman .

    BeantwoordenVerwijderen