roterende banner

zaterdag 1 oktober 2022

De vijfde (verrassende) ronde

De Live patrij van de avond was Bas Jonkers - Gerben Sloot 1-0

Maar de grote verrassingen kwamen van twee andere borden: Kees Bakker (ENPS1) verloor van Johan vd Maas (ENPS4) en Martin Hulsing (ENPS5) won van Jildo Kalma (ENPS2). De beide heren Johan en Martin voeren nu de ranglijst aan!

Partijen    Ranglijst

16 opmerkingen:

  1. 't zou leuk zijn als er een nieuwe wedstrijdkalender zou komen.
    bvd Theo Bakker

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Bakkertje, je kan ook ff op de site van de SGA kijken....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgende week 6 okt Oosten -Toren 1 -ENPS 2 .Zaterdag 8 okt Sopsweps 1-AAS1 ( In de vredeskerk ) Maandag 10 okt Zwart Wit 1-ENPS 5 ,Dat Zwart Wit bestaat pas een jaar ,er spelen voornamelijk studenten die het schaken op de computer hebben geleerd ,hun eerste wedstrijd verleden jaar was een 8-0 overwinning op Caissa 8 .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Overigens is mijn teamcaptain, de heer Wiering, zo zorgvuldig geweest om het team ( het onvolprezen 4de) alvast per e-mail te informeren over alle speeldata dit seizoen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De informatie van mijn eigen team is door mijn teamcaptain Niek perfect verzorgd. Het gaat mij om overzicht van andere teams en evt. rapid-avonden, avonden dat er een koor komt zingen enz.
      Theo

      Verwijderen
    2. Komt er binnenkort aan Theo, er waren nog wat aanpassingen in het externe wedstrijd schema. Michiel

      Verwijderen
    3. Ah, hartstikke mooi.
      Theo

      Verwijderen
  5. Goed gedaan, Johan, gefeliciteerd. Helaas kan ik jouw positie vooralsnog niet ondergraven want ik sta niet alleen een stukkie lager op de ranglijst, maar ik kan ook in oktober niet aan de interne meedoen. A.s. vrijdag zit ik in het Concertgebouw bij een serie die anders altijd op woensdag is, de 2 vrijdagen daarna ben ik verhinderd omdat ik dan meedoe met het toernooi op Guernsey, en 28 oktober spelen we thuis de eerste externe pot van dit seizoen met het 4de.... Arjen, je zet Johan toch wel op bord 1??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Arjen ,je zet Johan toch wel op bord 1 ?? "" ......Zeg Poldermans bemoei jij je ook met de opstelling van Feyenoord ? "" Zeg Slot je zet Pietje toch wel op LB en Jantje op 2e CV ?

      Verwijderen
    2. We gaan de tegenstander naruurlijk niet onnodig wijzer maken, Daan. Bovendien moet Johan wel vormbehoud tonen. :))))

      Verwijderen
  6. Ik vergis me! Ik schreef Kees Bakker (ENPS1), maar Kees speelt natuurlijk ook in het tweede, net als Jildo dus

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kom zeker kijken bij Oosten Toren - ENPS 2 op donderdag 6 okt a.s .Ze spelen toch nog wel in dat zelfde gebouw ? ( zoeken we even op )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze spelen inderdaad nog in het zelfde gebouw maar het is niet meer lijn 9 ,die naar Diemen Sniep ( Schoolstraat ) gaat maar lijn 19 .

      Verwijderen
  8. @Roeland ga je alvast een beetje in training voor die wedstrijd tegen Zwart Wit op maandag 10 oktober ,jullie spelen in cafe de 2 Klaveren .Ik kom natuurlijk kijken .Tegen een gemotiveerde Roeland kan zelfs geen Zwart Witter tegenop ! Zet hem op Roeland veeg die student van het ( schaak) bord !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Was vandaag aanwezig bij de wedstrijd Oosten-Toren 1-ENPS 2 .......................................... zo dat wilde ik even laten weten ! Was gezellig ,al hun ( weinige ) bier opgezopen ! Was dat alles Bert ? Ja DA Da ( Russisch voor Ja Ja !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga natuurlijk niet al het gras voor de voeten van team-captain Victor wegmaaien !

      Verwijderen