roterende banner

woensdag 6 april 2022

Ardin speelt op IJsland

[UPDATE, zondag 10 apr 19:15]
En nu de zevende ronde, Ardin speelt tegen een IJslander met 1900, maar wel weer op een livebord

[UPDATE, zondag 10 apr 12:00]
De zesde ronde is gaande, en de partij van Ardin is weer live op chessbomb.com, hij speelt tegen een engelse FM van 2411.

... en nog maar weer een [UPDATE donderdag 7 apr 19:30], want het is wel heel erg leuk om te volgen. Ardin speelt nu tegen een IJslandse GM: https://nxt.chessbomb.com/events/2022-reykjavik-chess-open/03/Thorfinnsson_Bragi-Bosboom_Ardin

[UPDATE, donderdag 12:30]
Heel goed Bert (zie commentaar hieronder) Aran staat inderdaad ongedeeld eerste in het veteranenkampioenschap en speelt volgende week de laatste ronde. Spannend!

Ondertussen zit Ardin dus op het koude IJsland. Gisteren mocht hij tegen een FM met bijna 2400, zie de link hierboven. Ardin stond de hele partij goed tot gewonnen maar liet zijn tegenstander ontsnappen met eeuwig schaak. Op het moment dat ik dit schrijf speelt Ardin in de 2e ronde wéér tegen een speler hoog in de 2300 en staat alweer gewonnen, ChessBomb.com geeft +3.0 (zo rond zet 12)

De IJslanders hebben een vol schema, vandaag twee partijen:


Volg Ardin verder op:
chess-results.com
www.reykjavikopen.com

En dan, tot slot nog wat lokaal nieuws. Morgen, vrijdag 8 april, staat de cruciale bekerwedstrijd Chaturanga-ENPS op het programma. Mis het niet, kom supporteren!

[Donderdag 6 apr 19:18]
Ardin doet mee met het Reykjavik open en is live te volgen! Partij ronde 1: www.chess24.com

4 opmerkingen:

  1. BRrrrrrrrrrrrrr lekker koud daar in Reykjavik mij niet gezien .Aran Kohler doet het goed in het Veteranen-toernooi ,vandaag gewonnen van Rob Bodicker ,volgende week laatste ronde .Aran staat een halfje voor op Marc Overeem .Aran moet tegen Kees Sterrenburg bij winst is hij Veteranen kampioen van Amsterdam 2022 !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik druk soms iets te veel ,dan krijg je een dubbele opmerking !Wat die temperatuur betreft het is nu iets onder nul en dat blijft het ook wel .In de zomer is het gemiddeld 12 graden ja dan stikken die IJslanders de moord van die "" Hitte "".Waarom ga je in hemelsnaam op IJsland schaken ? Hawaii lijkt mij een betere bestemming .Enfin Ja die partij van Ardin ,zijn tegenstander koos eieren voor zijn geld en ging dus voor eeuwig schaak ,goed gezien van die F.M ,Wat Aran betreft stuur hem een e-mail voor de partij ,even aanmoedigen noemen ze dat ,kunnen de andere leden ook doen hoor ,effe interesse tonen voor een clublid !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Én ENPS2 speelt straks ook een externe match, tegen het sterke Laurierboom

    BeantwoordenVerwijderen


  4. https://view.livechesscloud.com/#8d4f04bd-1da4-493e-8a31-0d0dcc0a3f9b

    BeantwoordenVerwijderen