roterende banner

zaterdag 13 november 2021

Interne ronde 11 en ENPS 1 wint

    Uitslagen    /   Kruistabel    /     Stand

ENPS 1 wint van Raadsheer 1 met 5-3:
1 Aran -  Tobias Kabos (0-1)
2 Daan - Manuel Bosboom (0-1)
3 Tom - Ramon van Beemdelust (½-½)
4 Wim - Alexander Boelen (1-0)
5 Ardin - Simon Groot (1-0)
6 Francisco - Harmen vd Ploeg (1-0)
7 Peter N - Vincent Visser (1-0)
8 Stefan - Henri Amand (½-½)

Tom stuurde na de wedstrijd een aantal appjes, tezamen een miniverslagje:
Op de SGA site worden ook de topscoorders bijgehouden. Een leuk plaatje: Bosboom op de nrs 1 en 2, Manuel op de nrs 2 en 3 :-)



5 opmerkingen:

  1. Het lijkt wellicht alsof ik Stefan Lehmann over het hoofd zag, dat zou onaardig zijn, maar gelukkig is het niet zo, ook over hem stuurde ik Niek appjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan maar op deze manier: Stefan vertelde me dat hij slecht had gestaan, verloren zelfs, maar toen ik bij zijn bord kwam kijken was ik optimistisch over zijn kansen op remise.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij wikkelde echter af naar een eindspel van T en pionnen op c2 en b3 tegen T en zwartveldige loper voor zwart. Dat is remise natuurlijk, zelfs zonder de pionnen, maar ik was niettemin opgelucht toen het vrijwel direct remise werd gegeven.

    Grootmeesters verliezen TL tegen T regelmatig met 30 seconden of 1 minuut per zet, in de SGA is het verdedigen met 15 seconden per zet nog lastiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. TL tegen T komt wel vaker voor... http://schaakclub.blogspot.com/2019/11/twee-keer-hetzelfde-eindspel-tl-t.html

    Het was lang spannend over de gehele linie gisteravond maar het is mooi dat we de eerste winst van het seizoen binnen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja ! Het was een mooie avond ,winst op onze vrienden van de Raadsheer ( er zijn toch goede banden tussen beide clubs ) Lawaai en rumoer was ook een stuk minder ! Deur naar de keuken dicht houden ( goed idee van Johan ) Hopelijk was pastoor Erik ook tevreden ,nog ietsje meer hulp van de leden bij het opruimen is natuurlijk nooit weg !

    BeantwoordenVerwijderen