roterende banner

woensdag 3 november 2021

Daan Zult vs Manuel Bosboom

Aanstaande vrijdag mogen we groot spektakel verwachten op onze club. Het vierde speelt natuurlijk thuis tegen Almere 1, en dat is heel erg mooi en prachtig, maar daar doel ik niet op. Er staat namelijk opnieuw een vooruitgespeelde partij op het programma, deze keer een van de match ENPS 1 tegen Raadsheer 1.
En het is al bekend wie er spelen: onze sterkste man Daan Zult tegen hun sterkste, Manuel Bosboom.

Bosboom is dit jaar nieuw bij De Raadsheer, maar gek genoeg vind ik op www.svderaadsheer.nl niet veel over hem, behalve hier dan (in de marge). Manuel is niet alleen enorm sterk, hij is vooral bekend en geliefd om zijn weergaloze creativiteit. Om die reden is er zojuist zelfs een boek over hem verschenen, en die boekpresentatie is op 12 nov. Laat dat nu precies de datum zijn van ENPS 1 tegen Raadsheer 1!

DUS! kom kijken! volgens mij hadden we niet eerder een dergelijke super-wedstrijd binnen onze muren. De wedstrijd wordt op ons electronische bord gespeeld, en is dus ook live te volgen op dit blog. Dus zegt het voort, zegt het voort, iedereen moet gaan kijken, leuk als we extra veel online bezoek genereren aanstaande vrijdag!

Niek

1 opmerking:

  1. Om even een voorbeeld te geven : Manuel Bosboom elo 2441 speelt in de Meesterklasse voor de sterkste club van Nederland En Passant 1 .Daan Zult elo 2301 speelt in Klasse 1 A ( net onder de Meesterklasse ) Daan speelt daar voor Caissa-Eenhoorn .Toch leuk dat dit soort spelers nog tijd en moeite over hebben om in de Hoofdklasse SGA te spelen ! 👍

    BeantwoordenVerwijderen