roterende banner

donderdag 2 september 2021

Boeken bij de bekers

De kampioenen van de komende interne competitie krijgen naast hun gebruikelijke beloning boeken uitgereikt. De clubkampioen 2021-2022 kan kiezen uit

 1) Judith Polgar Teaches Chess (delen 1, 2 en 3);

 2) Michael Tal's Best Games (delen 1, 2 en 3) door Tibor Karolyi;

 3) My Great Predecessors (delen 1 t/m 4; deel 5 ontbreekt) door Garry Kasparov.

De periodekampioenen hebben de tweede en derde keus. Het gaat om boeken uit de nalatenschap van Rene Nooteboom. Er is dus in geschreven, maar ze blijven het strijden waard.

Victor

4 opmerkingen:

  1. Je kunt er toch wel van uit gaan dat de kampioen eerst periodekampioen is geworden! Die krijgt toch niet 2x boeken? Hoe voorziet het regelement hierin Victor? Is dan de eerstvolgende van die perioderanglijst die nog niet in de boekenprijzen gevallen is de gelukkige?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Doordenken is mijn zwakke punt, dat blijkt weer. Twee of zelfs drie prijzen voor 1 kampioen lijkt me een beetje veel van het goede. Vrijgevallen prijzen kunnen misschien uitgereikt worden aan de topscorer in de groepen C en B? Of anders aan de externe kanjer? Ik wen het bestuur veel wijsheid bij de oplossing van dit vraagstuk.

      Verwijderen
  2. 1. Ja
    2. Of wel
    3. Dat de kampioen 2x boeken krijgt
    4. Nee, de kampioen dus. Dat staat in het reglement

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja zeg, jij hebt makkelijk praten als kampioenskandidaat. Gulzigaard!! En al die arme minder getalenteerde medeleden dan? Die hebben de boeken ook nog eens het hardste nodig. Ik zou voorstellen: de B-kampioen (hebben we dat kampioenschap nog?) heeft tweede keus, en de C-kampioen krijgt wat overblijft

    BeantwoordenVerwijderen