roterende banner

zondag 29 augustus 2021

Het bestuur, de leden, de taart en de champagne

Het seizoen is van start gegaan met de traditionele Algemene Leden Vergadering. De avond begon goed, Bert had taart mee gebracht. "Het was in de aanbieding" verontschuldigde hij zich nog, maar daar trappen we niet in! Bert moet zijn goedbewaarde geheim maar eens prijsgeven, want hij is de enige die er nog in gelooft. Wij weten het al lang: de ruwe bolster herbergt een hartje van goud. 

De vergadering startte vervolgens gemoedelijk, geordend en soepel, geen wolkje aan de hemel. Het bleek stilte voor de storm. Na de pauze (kwam het door de biertjes?) liepen de gemoederen hoog op, wat je eigenlijk toch wel mag verwachten van een goede ALV. Theo Bakker was niet aanwezig, dus het ging deze keer niet over Keizerpunten. Voor we het wisten had het bestuur een motie van wantrouwen aan de broek. De details lezen jullie maar terug in de notulen. Hoewel, als Bas het voor elkaar krijgt om alles netjes op te schrijven. Hij klaagde na afloop over veelvuldig door elkaar praten. 

Dit klinkt misschien ernstig, maar zoals dat gaat, na afloop werd het glas geheven en bestuur en leden stonden elkaar weer flink op de schouders te kloppen. Het hielp natuurlijk mee dat een vrolijke Robin met een fles chapagne in de hand halverwege de avond op de bel drukte. Met bubbels vierden we het nieuwe jaar en onze mooie toekomst. 

Een paar belangrijke besluiten die ik me kan herinneren:
- de barprijzen van gaan voor het eerst sinds we in de vredeskerk zitten (en dat is al lang inmiddels) een beetje omhoog
- Kees gaat Adrienne (ze verhuist naar Den Haag) vervangen als extern wedstrijdleider
- Dit jaar gaat er onder bezielende leiding van dezelfe Kees elke vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur een les plaatsvinden. Doelgroep is het vijfde team, maar er staat niks vast. Als er vanuit de leden een vraag is naar een specifiek trainingsonderwerp of -niveau, geeft Kees daar graag gehoor aan.

Andere eventuele belangrijkheden mogen jullie in de commentarten bijschrijven. 

Volgende week (vr 3 sept) is de eerste ronde van de competitie, zie jullie dan! (en dus al om 19:00 uur als je les hebben wil!)

Niek

Het bestuur

De leden

De taart



2 opmerkingen:

  1. De titel is een variant op de film van peter Greenaway .
    The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover. Een aanrader.
    Ik dacht ik vermeld het voor de volledigheid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb The Cook.. etc. inderdaad gezien destijds, en de film had ook een enorme indruk op me gemaakt. Wat een bizar verhaal en prachtige uitvoering. Dus het kan zeker de inspriratie geweest zijn Johan, maar als dat zo is dan was het wel onbewust :-)

      https://www.imdb.com/video/vi856015129?

      Verwijderen