roterende banner

zaterdag 3 mei 2014

Avond tintelt nog lang na

Heeft het te maken heeft met de buitengewone kou, of misschien iets met de stand van de maan, of is het toch  de aanstaande bekerfinale? Ik vertrok gisteravond om iets voor twee 's nachts en er zat nog een hele batterij enthousiastelingen te wachten op de verrichtingen van simultaangever Peter Hoekstra. Ja echt, een heus kloksimultaan ver na middernacht: vijf minuten voor de uitdagers en tien voor Peter. Ware krachtpatserij als je het mij vraagt, een helse toer die hij op zich nam nadat Peter Nitschke
 
- de nieuwe periodekampioen, hoerahoera!! -
 
een eerdere poging had gewaagd.
 
Nou heb ik daar een fragment van op video, maar ik krijg het niet op de site (te groot om te verzenden), helaas, maar dinsdag neem ik het mee. Ook het einde van de simultaan heb ik niet meegemaakt (ver voorbij bedtijd, ik ging naar huis), net als het begin van de avond. Dus aanvullingen zijn welkom!
 
Tot dinsdag&met groet,
Rimme

3 opmerkingen:

  1. Je moet je filmpje eerst uploaden op youtube Rimme, dan kun je/kan ik het makkelijk op het blog zetten. Als je het alsnog doet en me het linkje stuurt zet ik het erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is nog een ronde te spelen. Hoe kan het dat Peter Nitschke al periodekampioen is? Indien het klopt overigens van harte Peter! Ik zie al uit naar de confrontatie om het kampioenschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Naar ik begrepen heb, is Peter N. alleen nog in te halen door Peter H. en spelen ze beide de laatste ronde niet. Vandaar dus.

    Ik hoop vanavond nog langs te kunnen komen tijdens de finale!

    BeantwoordenVerwijderen