roterende banner

maandag 6 januari 2014

Fotoalbums

Hier een aardig fotoalbum van het afgelopen jaar. Google plus heeft het zelf gegeneerd aan de hand van ons blog, toch wel erg leuk.

Voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er ook nog een van langer geleden. Zeker niet minder mooi!

Niek

10 opmerkingen:

  1. Caïssa 10 - ENPS 3 [3-5]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hé Niek, vraagje: kun je de voorwaarden voor de captcha ook instellen? ik moet nu steeds weer die getallen invoeren en vraag me af of dat voor iedereen geldt? ook als ik via google ben ingelogd herkent de site mij blijkbaar niet. als anderen dat ook hebben en je kunt het verhelpen, is reageren meteen een stuk laagdrempeliger geworden (voor échte mensen).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Gegeneerd" ? Dat is een nederlands woord toch vermoed ik dat hier " Gegenereerd " bedoeld word.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ENPS 3 wint ! er zit een stijgende lijn in onze resultaten Is de champagne uitgewerkt? Nu nog het eerste!! Heb nog 2 goede flessen `` champagne `` breng ze om 1O.OO uur op de club.Als we verliezen gaan we er mee smijten ! Overigens Herr Verwey als je mijn foto publiceert graag een zwart balkje voor mijn ogen ! Ben ik zo gewend ! gr bert

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel goed Bert, van die champagne, er is altijd een reden om ze open te trekken, maar aanstaande vrijdag (10 jan) speelt het eerste NIET.

      De wedstrijd die dan gepland was valt samen met de Weekendvierkampen van het tatatoernooi en zijn daarom uitgesteld naar vrijdag 7 februari.

      Dan speelt ook het derde, dus naast de interne hebben we dan 16 externe borden. Dat gaat nooit passen dus er wordt momenteel druk overleg gepleegd om één wedstrijd elders onder te brengen.

      En ik zal het onthouden, van dat balkje. Want we blijven altijd discreet hè, op het ENPS-blog.

      Verwijderen
  5. Knap gedaan mannen van het 3e! Caïssa uit, altijd lastig.

    @Johan: joh, je moest eens weten, Google schaamt zich plaatsvervangend dood...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij van E3 hebben gewonnen, krijgen we alsnog champagne?
    Zo ja, dan kom ik vrijdag om 10 uur ook ff langs.
    Raf

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja Ja Raf jullie de E 3 hebben het zeker verdient ! Winnen in het hol van de Leeuw dat na swietie ! Vanavond om 2O.OO uur ben ik op de club,De champagne geef ik dan aan teamcaptain Kees ! Koud en wel A boeng brada mi boks gr Bert

    BeantwoordenVerwijderen