roterende banner

zaterdag 29 september 2012

ENPS 5 - AdA `04

Roeland met Cola
Weer een extern succesje voor ons cluppie: 3-1 winst van viertal ENPS 5 op ADA '04-1 uit Oudekerk. Lekker natuurlijk, maar ook wel een beetje spectaculair. Om te beginnen dank aan winnaar Dick de Graaff die op het laatste moment voor mij kon invallen. Hij trok de stand na verlies van griepzieke Sander weer gelijk. Daarna barstte het los: Roeland schoof zijn tegenstander koeltjes van het bord met een stuk voor. Een grote glimlach was het resultaat die hem de rest van de avond niet meer heeft verlaten. Lang schaakte Asha door en ik heb me laten wertellen dat ze zelfs glad verloren heeft gestaan. Niettemin koos ze onverschrokken voor de aanval, hetgeen haar tegenstander zodanig op de zenuwen werkte dat hij besloot op te geven. En terecht, hij stond aan alle kanten verloren. Prachtige winst dus die veel goeds belooft voor het resterende seizoen. Ik ben optimistisch!     grrrrrrrrrimme ;)

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!
    Griepzieke Sander? ... en jij dan Rimme? Hoezo wel verslagleggen maar niet spelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Niek. Ik was er idd niet bij. Jan had mij die middag als matroos gemonsterd op een vaartje met toeristen. Leek heel leuk, een uurtje over de grachten. Totdat de waterpolitie ons aanhield voor 'onderzoek'. Na verhoor, ja echt waar, bleek onze activiteit illegaal omdat wij heen vermakelijkheidsbelasting hadden betaald. We zijn niet gearresteerd, net niet, maar het oponthoud was zodanig dat Dick mijn plek moest overnemen. Aldus, maar gelukkig liet Dick zich van zijn beste kant zien. We hebben hem pardoes geplaatst in ons vijfde. Ahoi!
    gr.rr

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vermakelijkheidsbelasting!! Mijn god, ik heb mij zojuist de hele avond nietsvermoedend zitten vermaken, niet wetende dat dat hartstikke veboden is... ik ga gauw een bedragje overmaken naar de overheid
    ...nondeju, het moet toch nie erger worden zeg
    of is het toch nog een grapje?!

    BeantwoordenVerwijderen