roterende banner

zaterdag 15 september 2012

De eerste ronde

Heeerlijk, het seizoen is weer begonnen! Ik had er enorme zin in en het was prettig weer oude en nieuwe ENPS-gezichten te zien. Een heel aantal oude benkenden ontbraken, maar dat komt vanzelf weer goed, Kees Bakker bijvoorbeeld mailde me vanaf Schiphol, hij beloofde er volgende week weer te zijn.

Er was een redelijke opkomst en bovendien waren er een aantal sterke spelers. Daarnaast waren er een aantal dramatische uitslagen: Mark stond gewonnen maar verloor toch van Pieter O. en Sanne stond gewonnen maar verloor van Niek. Ruud stond gewonnen maar gaf remise tegen Steve: “want we zijn vrienden” aldus Ruud na afloop. Eerder in de partij had dezelde Ruud luid opgemerkt dat hij net zo gewonnen stond als dat hij dronken was. Je begrijpt, de sfeer zat er weer goed in de eerste ronde.

De nieuwkomers waren Peter Hoekstra, Marcello Ribeiro, Laurens Luyken en Bas “terug van weggeweest” Jonkers. Qua speelkracht is Peter een enorme aanwinst: check Google en het zeer recent gespeelde open toernooi van Haarlem, waar hij goed scoorde. Hij had op zijn eerste ENPS-avond geen enkele moeite met Victor Bartman.

vlnr: Steve, Ruud, Pieter, Bas, Mark en Chiel
 
Uitslagen eerste ronde
Stand eerste ronde


Niek

4 opmerkingen:

  1. zo te zien heb ik een leuke avond gemist.f*ck-griep! anyway, leuk dat Hoekstra er was, maar ook Marcello, want die kenden we natuurlijk al. wie weet een blijvertje dus!
    gvd wat een topclub!
    groetjes, rr

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik het goed begrijp spelen vrienden van Ruud op zijn minst remise tegen hem. Ruud, mag ik ook je vriend zijn? Wie wil nog meer vriend van Ruud zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niek je verslag klopt niet, ik heb nooit verloren gestaan, zelf na mijn blunder. Ik zal de partij sturen als bewijs :)

    Steve

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel graag, ik zal hem publiceren. Ik vertrouwde blind op de observaties van Ruud, kinderen en dronkaards vertellen immers de waarheid. Maar ik zal dit wereldbeeld bijstellen :-)
    Niek

    BeantwoordenVerwijderen