roterende banner

zondag 1 januari 2023

Lid worden met studentenkorting

ENPS is een schaakclub met een lange geschiedenis, we bestaan al vanaf 1936. ENPS betekent Eerste Nederlandse Populaire Schaakschool, en (gratis) trainingen voor leden geven we nog steeds. Dit jaar starten we een nieuw initiatief: we geven een (enorme) studentenkorting. Hieronder meer daarover:

Lidmaatschap voor UvA, VU en HvA Studenten
 
Ben je een student aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU) of de Hogeschool van Amsterdam (HvA)? Ben je gepassioneerd door schaken of wil je de wereld van schaken verkennen? Sluit je dan aan bij ENPS Schaakclub en ontdek een wereld van strategie, competitie en gezelligheid!
 
Waarom ENPS Schaakclub?
 
Ontmoet andere schakers en bouw vriendschappen op binnen en buiten het schaakbord.
 
Verrijk je Denkvermogen: Schaak verbetert je probleemoplossend vermogen, strategisch denken en concentratie - vaardigheden die in elke studierichting van pas komen.
 
Competitie en Toernooien: Neem deel aan interne competities en lokale toernooien. Test je vaardigheden en strijd om de titel van ENPS Schaakkampioen!
 
Leer van Experts: Profiteer van de expertise van ervaren schaakspelers die je graag de fijne kneepjes van het schaken bijbrengen.
 
Gezelligheid: Naast serieuze partijen biedt ENPS ook gezellige schaakavonden, om samen plezier te hebben.
 
Hoe word je lid?
 
Het is eenvoudig om lid te worden van ENPS Schaakclub: meld je aan per e-mail en kom langs op een van onze clubavonden en maak kennis met onze club en leden. Je mag drie avonden gratis meespelen om te zien of het je bevalt. Daarna betalen studenten een enorm gereduceerd tarief van slechts €25,- per jaar.
 
Waar en Wanneer?
 
We komen wekelijks samen in de pastorie van de Vredeskerk op de Pijnackerstraat 9 op vrijdagavond vanaf 19:30. Houd onze website in de gaten voor de meest recente informatie over de clubavonden.
 
Contactinformatie
 
E-mail: eerstenps@gmail.com
Adres: Pijnackerstraat 9

Geen opmerkingen:

Een reactie posten