roterende banner

zaterdag 14 januari 2023

Ronde 1

Eric van Rijkom, de prominente oer-ENPSer, is door ziekte jaren afwezig geweest. Maar hij is weer terug! Hij zei dat hij ook weer extern beschikbaar is, wat een goed nieuws allemaal! Hij mocht gelijk op het livebord, en speelde de enige remise van de avond, tegen Albert.
      Partijen       Ranglijst       

Bert is weer helemaal los gegaan
een reclamebord bij de deur!
ENPS 5 speelde uit tegen Chaturanga 2 (in het verre Zuidoost, eindpunt metro Gein) en het werd 4-4 gelijk. Best jammer, want als je naar de stand kijkt zie je dat een overwinning wel welkom zou zijn geweest.
En dan is er nog het TATA toernooi, hoeveel ENPSers meedoen weet ik niet, in elk geval Michiel :-) maar check het zelf
Niek

4 opmerkingen:

  1. Ja aangename verassing die terugkeer van Eric van Rijkom .WELKOM WIEDER ! Eric werd door Niek omschreven als een oer -ENPS -er .Ik ken Eric al een tijdje ,maar niet van ENPS ! Eric en mijn persoon speelden in de jaren 70 v.d.v.e voor Victory vlakbij de Amstelveense weg .Goed gedaan ENPS 5 ,sterke verdediging borden 1 en 2 en ook sterke aanval borden 7en 8 Helaas het gehele middenveld werd overlopen /in elkaar gebeukt /plat gewalst .Proficiat natuurlijk aan Martin Hulsing ,Kjell ,Dick en ROELAND !!! Die Roeland kan wel goed schaken ( Als hij wilt ) Volgende week zet ik een LED-lampje op dat Reclame bord ,dat bord kan mits het niet te veel stormt ,de hele avond buiten staan .Wat dat Tata Steel betreft ik heb 9 personen kunnen traceren die hieraan deelnemen .Ik noem ze bij hun voornamen 1) Kjell ,Adrienne ,Peter H ,Daan P ,Michiel S ,Boudewijn Van B ,Ailko van der V ,Johan van der M en Daan Zult .Als ik iemand over het hoofd heb gezien bij voorbaat minta ma,af ( sorry )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En die Roeland, hij heeft van een meester gewonnen!

    BeantwoordenVerwijderen