roterende banner

dinsdag 24 januari 2023

Deelnemers TATA

Update 24 jan:


Daan speelt met het echte strand, en de echte zee in het zicht. Hij moest vandaag tegen Steven Braun, de koploper met een 100% score, en snoepte hem zijn eerste halfje af.


Daan en Kjell beide dus in groep 6B. Er is hier wel erg veel Kjell-nieuws, maarja in het kader van *ENPS-ers in het nieuws* kán het niet onvermeld blijven: in het nhnieuws.nl filmpje staat ie er weer mooi op.

Met dank aan Bert hier een lijstje met deelnemers van (oud) ENPS-leden. Aanvullingen zijn welkom!

Update 21 jan: de tienkampers zijn begonnen. Zet m op Victor, Peter, Ailko, Daan en .... *Kjell*! Kjell is echt een fulltime pro aan het worden. Hij speelt na zijn gewonnen vierkamp nu ook mee met de tienkampen en zit in de poule van Daan. En daar heeft hij natuurlijk ook zijn eerste partij alweer gewonnen.

Bartman, VictorAmsterdamNED14161514
nine-round 7D
Hoekstra, PeterHeerhugowaardNED20372051
nine-round 2D
Poldermans, DaanAmsterdamNED16441646
nine-round 6B mét Kjell
Van Der Veen, AilkoAmsterdamENG16381672
nine-round 6C

 

Update 17 jan: onze dagkampers staan bijna allemaal met 2 uit 2 bovenaan. Het zal mij benieuwen wat morgen gaat brengen.

Zult, DaanAmsterdamNED23062291
weekday 1A
Van Beckhoven, BoudewijnAmsterdamNED18311857
weekday 4E
Van der Maas, JohanAmsterdamNED16321703
weekday 6M
Bottema, KjellAmsterdamNED1609

weekday 6L
Korff de Gidts, TomAmsterdamNED1533

weekday 7E
Visser, GerardAmstelveenNED15651445
weekday 7O


Op de foto Kjell, wat rijst zijn ster snel :) En, nog een Kjell. En nog een.

Merkul, EugenAmsterdamNED1505

weekend 7H
Cramer, AdrienneDen Haag NED15021515
weekend 7M
Smit, MichielAmsterdamNOR18441745
weekend 4A

(Altijd leuk die nationaliteit van onze M.Smit. Ik denk dat M.Carlsen, eenzaam en ver van huis, het ook wel eens leuk vind om zo nu en dan een landgenoot te spreken)


 Na een nederlaag in de 1e ronde wint Michiel toch nog ongedeeld groep 4A

16 opmerkingen:

  1. Ja Tom Korff de Gidts had ik wel in de smiezen ,maar hij is al een jaar of 6 weg bij ENPS ,speelt nu bij onze vrienden van de Volewijckers .Michiel is in Noorwegen ingeschreven maar Ailko weer in Engeland en Wim Luberti in de U.S.A .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou die Bert had het ook niet makkelijk met al die landen ! Geboren in Nederlands-Indie ,gevlucht c,q eruit geschopt uit Indonesie .Gevlucht naar Rijksdeel Suriname er uit geschopt door dat zelfde Suriname .en nu maar wachten tot Nederland hem er ook uitschopt .effe vragen aan Carlsen "" Hebben ze nog een Indische Noor nodig ?""

      Verwijderen
    2. Nu doe je net alsof het aan die landen ligt, Bert, nee daar zijn dingen gebeurd die niet door de beugel konden, maar zeg nou zelf, jij was gewoon een halve crimineel.

      Is Bert eigenlijk je echte naam?

      Verwijderen
    3. Zeg dat maar als advocaat van R. Taghi tegen de rechter....

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  2. Mooie resultaten, Adrienne 2 uit 3 (evenals 2 andere deelnemers in de groep) en Michiel ongedeeld eerste! Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ja! Rising star Kjell groepswinnaar en ook Daan Zult & Johan, Daan zelfs met een 100% score. Boudewijn 2de dank zij een iets mindere SB-score en Tom eindigt op 50%. Gefeliciteerd, mannen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. https://view.livechesscloud.com/#ff80ef69-675e-471c-9ddf-5017828906cf

    Wie tegen wie ? Klik op de link .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappig. Ik had dus de eerste dag helemaal gemist dat Kjell ook in mijn groep zat. Ben de laatste tijd te weinig op de club geweest en hij had ook niet de trui aan die op de foto staat. Komt nog bij dat ik ervan uitging dat hij de vierkamp al had gespeeld en dat je maar aan 1 evenement mag meedoen.. Maar hij vertelde me vandaag (zaterdag) dat papa had gezegd dat er nog plek was...handig zo'n kruiwagen. Maar hij gaat goed, 100% score. Wordt de eerste keer dat ik tegen hem speel. Overigens zag ik dat er nog een ex-ENPS-er meedeed, Eugen Merkul.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel wat anders. Straks (ja ik zit dit 's nachts te schrijven) is de klassieker. Die is altijd tijdens Tata. Althans bijna altijd. In 2020 zou de wedstrijd in maart worden gespeeld, en ging toen door corona niet door. In 2021 en 2022 was TaTa niet voor de amateurs, de laatste keer was in 2019. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Ging even naar de bar in De Moriaan om te kijken met hoeveel nul we achter stonden, en??? 4 - 2 voor, de wedstrijd waarin we dankzij Robin van Persie met 6 - 2 wonnen en uiteraard geen kampioen werden....Weet niet of op de locatie waar ik nu speel (Beachclub Sunsea) ook een scherm is...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Daar baalde ik dus eerst van, niet in De Moriaan. Was daar vanmiddag even en dat is dus totaal anders ingericht dan vroeger. Veel minder ruimte voor de amateurs, die nu wel meer plek hebben. Voorheen zat je rug aan rug en als je een beetje pech had duurde het wel ff als je van je zitplaats naar de plee kon. Maar waar ik nu zit is het wel OK. Op die locatie zitten groep 6A en 6B, groep 7A en 2 groepen 5. En in De Moriaan kijk naar een afbeelding van de zee op de muur, en die zee....daar kijk je nu live op uit...en de sfeer is daar prima en ontspannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kjell begon goed, maar inmiddels helaas wel 2 nederlagen op rij. Over mijn eigen verrichtingen zal ik het maar niet hebben....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. https://view.livechesscloud.com/#8ea6cb29-727c-4ddc-95f9-050b1c2078bc

    wederom een topper. klik op de link.

    BeantwoordenVerwijderen