roterende banner

zondag 1 december 2019

NK Rapid

Vrijdag nog rapid spelen om het ENPS-kampioenschap, maar vandaag spelen ENPSers mee op het NK rapid. Jeannot was ingeschreven maar had een lekke band en kon niet komen, maar Johan, Albert en Boudewijn spelen mee:



Niek

5 opmerkingen:

  1. Oh wat een leuke foto,s ,we hebben moeder tegen zoon zien spelen ( Ardin -Thea ) en nu zien we vader tegen dochtertje ,Johan tegen zijn dochtertje of is dat Machteld van Foreest ? Volgens mij staat Machteld in directe verbinding via haar koptelefoon met ene Jorden van ook Foreest "" Nee nee niet slaan op d4 !""

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik tegen dat kleine onderkruipsel had gespeeld stond er gewoon een flesje bier naast haar en ook naast mij natuurlijk "" Ik mag geen bier meneer "" Nee hoor meisje dat is geen bier maar appelsap "" Oh dat mag ik wel drinken ( Meiske blij ,ik ook )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WOW ,GELUKT !!! Dankzij Steve hebben we een gedeelte van die boeken voor euro 400 ,- verkocht ,geld overhandig ik vrijdag a.s 6 december aan de penningmeester .hulde aan die Fransoos !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Chapeau Steve en Bert! Helaas niet voor mij m.b.t. het rapidtoernooi: ik behaalde slechts 1 uit 7. Op de foto speelde ik tegen FM Addy Lont waarbij ik helaas in gewonnen stelling door mijn vlag ging, hij complimenteerde mij met mijn spel. Maar ik heb we in ieder geval wel vermaakt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat goed!
    Mooie meevaller voor de club.

    BeantwoordenVerwijderen