roterende banner

woensdag 11 december 2019

Het Einde Nadert

Niet schrikken! Ik heb het over het einde van 2019, en het einde van onze eerste seizoenshelft. Er zitten nog drie vrijdagen in December en evenzoveel ronden in de interne:


De naam van het stukje had ook 'De Toekomst Gloort' kunnen zijn want 3 januari is er een leuk nieuwjaarstoernooitje, waarna een nieuwe competitiehelft start. Iets verder in het jaar, 14 februari, spelen we het snelschaakkampioenschap van ENPS, wat ik elk jaar een van de hoogtepunten vind.

En aanstaande vrijdag, 13 dec, is er nog een groot spektakel in de Vredeskerk; namelijk de SGA-wedstrijd
    ENPS 1 - Caissa 2
Een kraker, want als we winnen (van een ongelooflijk sterke tegenstander) staan we voorlopig weer ongedeeld eerste op de ranglijst.

Niek

1 opmerking:

  1. ""Het Einde Nadert "" Ja dat komt er nou van als je vergeet je consumpties op te schrijven maar voordat het Einde Nadert slaan we gewoon Caissa effe van het bord ,die Caissianen blijven graag even plakken na afloop en drinken dan ook flink door ( Waarom was ik ook eigenlijk 25 jaar lid van Caissa ?)Ik probeer wat hapjes te maken ,zeg duidelijk probeer ,afgelopen vrijdag trakteerde Robin op hapjes ( Uit eigen zak betaald )

    BeantwoordenVerwijderen