roterende banner

zondag 31 maart 2019

ENPS-succes op NK Vis

Een beetje gekke naam. Het gaat om een rapid-kampioenschap georganiseerd door de nationale topclub En Passant, en de sponsor is een lokale visboer. Het scheen daar gratis onbeperkt kibbeling eten te zijn. Voor de liefhebber een must!

Het format was geen open toernooi met indeling op zwitzers, maar er werd ouderwets ingedeeld in gesloten achtkampen, all-play-all dus, ook leuk. In groep B kwamen Ardin en onze voorzitter uit. Ze werden eerste resp. tweede:

Ardin tegen Hacquebord (goede naam)

Richard Vedder won groep A. De toernooiorganisatie heeft nog geen uitslagen gepubliceerd, op heel het internet is nog niks te vinden. Merkwaardig, dat zou de webmaster van ENPS nooit overkomen. Wat je hier leest is dus weer eens een nationale scoop, Breaking News dus!

Niek

PS: de eindstanden zijn gepubliceerd
PS2: stukje van Johan Hut over Vis

1 opmerking:

  1. Geweldig Niek! Waar Johan Hut weer volkomen faalt met een foto van een paar jaar geleden die duidelijk niet representatief meer is voor de Veddertjes, scoor jij met ten eerste de primeur (jij bracht het verhaal een dag eerder) en ten tweede met een spiksplinternieuwe foto genomen tijdens het toernooi. Klapperdeklapperdeklap!

    BeantwoordenVerwijderen