roterende banner

zaterdag 23 maart 2019

Interne ronde 10

Uitslagen ronde 10    -    Stand    -    Kruistabel

Ardin neemt de kop weer over!

Het tweede speelde. Alleen Ron op bord 8 maakte remise, de rest verloor. Arme jongens, het is echt afzien voor ze in de hoofdklasse. Er moeten nog 3 rondes worden afgewerkt. Het zal een opluchting zijn volgend jaar weer in de eerste klasse te mogen spelen.

Mokumse meesters:
Jasel Lopez – Tjark Vos 1-0
Francisco Hernandez – Tom Bottema 1-0

In de wedstrijd ZZ 1 - ENPS 6 staat het 1-1. Asha won, Roeland verloor.

In de interne won ik van clubkampioen Peter Nitschke. Peter zal me onderschat hebben, want hij maakte het me niet heel moeilijk. Het werd een potje maximaal koffiehuisschaak, toch wel erg leuk, ik laat m graag zien:

Niek

10 opmerkingen:

  1. Go go go ENPS6! Wie komen er maandag aanmoedigen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even aandacht voor Jildo Kalma bij het oude lullen kampioenschap van Amsterdam .Jildo verslaat zomaar even een sterke ( De sterkste) veteraan en mag het woensdag opnemen tegen enge Herman sorry Herman van Engen (1990elo) .Ook even kijken beste ENPS ers ,woensdag a.s Forza Jildo !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ,Ik kwam wel aanmoedigen Keesie met je Go go go Enps 6 maar wie schitterde er door afwezigheid ? Juist ja Keesie en ook Robin wist de weg naar ZZ niet te vinden ,Ik kwam om 22.00 uur en bestelde 5 biertjes in een half uur ( hield me in ) Toen was het bier op !!!! Klaas en Geert zeiden nog dat ze wel ander bier hadden maar ja boven de 6 % alcohol drink ik het niet ,verder leuke avond daar Wijnand en Rob Lange speelden de wedstrijd van hun en wonnen in grootste stijl ,prima boys !Helaas verloren Victor en Allard ,dus uitslag 5-3 voor ZZ .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rob Lange speelde tegen iemand ,die ik al kende van de jaren 70 ,heel heel sympathieke man Hans Redel ,verder was ZZ best een leuke club maar als je je bier om 20.00 uur in de koelkast flikkert is het echt niet erg koud om 22.00 uur enfin en dan maar 15 biertjes beste ZZ ers de kantine medewerker van ENPS komt op bezoek !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jammer, jammer, jammer om te lezen dat we verloren hebben, we hadden een matchpunt echt wel nodig, en dat van het bier is natuurlijk een ramp van ongekende omvang.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ander dingetje, wij hebben verhuisplannen. We zijn al begonnen met opruimen/weggooien. Zo kwam ik een serie oudere schakend Nederland blaadjes tegen. Wil iemand die hebben?
    gr
    Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jildo gewonnen van Enge Herman ,prachtig volgende wedstrijd tegen Paul van Haastert ,toevallig ook een Indo ! ( Ken hem en zijn broer al een tijdje ,toen ik mij aanmeldde bij Patrimonium Combinatie West in 1964 was Paul al een supersterke jeugdspeler ,nu dus tegen Jildo ,kom op Jildo effe Nasi Goreng maken van Paul ! Sorry Paul sorry Pim maar een teamgenoot gaat voor !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt voor de support en het bier Bert! Heb nu net bloemkool achter de kiezen, maar volgende week wel weer eens trek in Nasi Goreng.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O je ! Ik heb beide broers van Haastert voor mijn deur met een klewang ,ze schijnen mij uit te maken voor landverrader of zo .

    BeantwoordenVerwijderen