roterende banner

zaterdag 13 januari 2018

Full house

Zoals aangekondigd was de Vredeskerk met twee externe wedstrijden afgeladen vol. De mensen van de kerk hielden hun jaarlijkse doopavond elders, we hoefden deze keer geen ruimte af te staan. Dus dáár zouden we geen last van krijgen... dachten we. Want de dopers en aanstaande gedoopten hadden wel onze tafels en stoelen meegenomen. Arghhh!!

Het werd dus proppen, maar 16 interne ENPSsers, 16 externe ENPSsers en 16 bezoekende FischerZetters&Westerlingen pasten nog net. Op een enkel incident na zonder problemen. 48 spelers, is dat een record?

Het eerste won ruim, met 6½-1½ en het derde scoorde een 4-4 gelijkspel. De manier waarop dat ging was tenenkrommend... De laatste vier partijen (Ron, Pieter, Theo en Martin) stonden allemaal (huizenhoog) gewonnen. Maar hele en halve punten werden weggesmeten. Ron won wel, Theo en Martin verloren. Pieter kon bij 3½-3½ met een stuk meer een eindspel winnen en daarmee ook de teamwinst, maar hij liet het in een remise verzanden. Nou ja.. 4-4 helemaal kansloos zijn we nog niet, maar tja... wat had winst lekker én verdiend geweest!

Intern:       Partijen       |       Stand

Niek

2 opmerkingen:

  1. kop op, het was een super standende strijd, daar komt het publiek ook voor,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik die stukjes schrijf, net als ik thuis kom, even snel voor het slapen gaan, zit ik nog helemaal vers in de emotie van het moment. Maar je hebt helemaal gelijk Kees, het was een mooi kijkspektakel! Een mooie schaakavond met alles er op en er aan, een lach en een traan. En, positief gezien: beter een half ei dan een lege dop!

    BeantwoordenVerwijderen