roterende banner

vrijdag 19 januari 2018

De storm

Volgens het KNMI teisterde op 18 jan 2018 de zesde zwaarste storm ooit het land. Ik hield mijn hart vast want doordat ik een paar invallers nodig had waren de reserves op. Maar gelukkig iedereen van ENPS 6 was er en nog keurig op tijd ook. Het beloofde een spannende strijd te worden tegen oosten toren 4, toch een van de sterkste teams uit de vierde klasse.

Allard stond al snel zeer goed, maar zijn tegenstander had een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen het duurde nog tot 22:00 voor hij het punt op het droge had. Vijf minuten later was Victor ook klaar, in een vlijmscherpe aanval was het zomaar ineens binnen een paar zetten over en sluiten 2-0
Dirk vroeg of hij remise mocht aanbieden, dat mocht, maar won toch een paar zetten later! Har was ondertussen na een gewiekste ruil in zwaar weer en moest opgeven. Marcello kreeg daarna direct een dame cadeau 4-1. Allemaal binnen een kwartier. 

Nog drie partijen over: Robin staat slecht en Asha en Rob beiden iets beter. Asha heeft weinig tijd dus ik wordt wel wat zenuwachtig. Maar als de nood het hoogst is, is een onreglementaire zet van haar tegenstander nabij. Niet alleen krijgt ze er vijf minuten bij, maar ook een paard die het schaak moet opheffen. 5-1
Rob stond de hele partij sterk en gedecideerd haalt het zesde punt binnen. Robin staat dan nog steeds minder, maar allang niet meer zo slecht als eerst. Zijn tegenstander geeft dan uit het niets een toren weg en de monsterscore is een feit. 7-1. We zijn na virtueel derde te hebben gestaan voor een paar dagen, weer de trotse nummer 1 van de competitie.

Forza Enps 6

Kees

1 opmerking:

  1. wat goed!!
    Marcello, Robin en Rob zijn tot nu toe samen goed voor 10 uit 10. lekker hoor, zulke topscorers in je team.
    Ik reed nog langs Diemen halverwege de avond, maar ik durf mijn gezicht daar niet meer te laten zien, dus ik heb het feest moeten missenn helaas.

    BeantwoordenVerwijderen