roterende banner

zaterdag 7 oktober 2017

Interne ronde 6

Partijen       |       Kruistabel       |       Stand

PS ik vergat het steeds, en Johan heeft me al een paar keer gevraagd het te publiceren. We hebben een nieuw telefoonnummer dat je kunt bellen om je aan te melden op vrijdagavond: 06 2934 2785. Het nummer staat permanent in de rechterkolom.

4 opmerkingen:

 1. ENPS1 van harte gefeliciteerd met deze prachtige en belangrijke overwinning. Een hoopvolle start van het nieuwe seizoen. Ben benieuwd of er nog analyses volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Pieter. Ik had ook een verslag van Ronald verwacht!

  Mijn partij is het publiceren niet waard. Na een kwartiertje liep ik beschaamd naar Ronald toe om te melden dat ik zou verliezen: ik had net een pion geblunderd. Een wonder gebeurde echter: mijn tegenstander raakte in de waar en ik won uiteindelijk in het eindspel.

  Ik heb de andere partijen niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende week 18 oktober is er een training van Erwin l'Ami in het Max Euwe centrum voor spelers met elo boven 1800. Het kost 15 euro. Ik ben vaak naar dit soort trainingen geweest en vindt het leuk om te horen hoe een grootmeester naar stellingen kijkt. De laatste tijd komen er wat minder mensen, dus het zou leuk zijn als er wat ENPS-ers komen. Opgeven via een mailtje naar euwemec@xs4all.nl (Eddy Sibbing).

  BeantwoordenVerwijderen