roterende banner

zaterdag 19 november 2016

Intern ronde 11 en externe winst van het tweede

Intern: Uitslagen- Stand.

En ENPS 2 won met 5-3 van Chaturanga:

7 opmerkingen:

  1. Het was inderdaad een fijne avond. Ik was al vroeg klaar en had een aanval, die in 20 zetten gewonnen was. Ook de anderen deden het goed. Alleen Jan verloor, terwijl hij wel gewonnen stond. We gaan strijden voor de eerste plaats!

    In de interne lijken de concurrenten Tom en Steve het te hebben opgegeven en omdat Peter van Niek won, staat hij nu 130 punten voor. Steve kwam laat even binnenlopen met een gitaar, maar meldde dat hij even niet met schaken bezig was. Ik denk dus dat hij al bijna de eerste helft gewonnen heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou snap ik waarom Keesie en Boudy niet meededen ze wisten natuurlijk dat het Vredes kerk koor de hele avond zou gaan kwelen Had om 21.00 uur al een barstende koppijn en dat kwam een keer niet door de drank er kwam geen fatsoenlijke zet uit mijn handen Gelukkig was mijn tegenstander toch een beetje beducht voor mijn schaakkwaliteiten en bood ie remise aan zonder met zijn captain te overleggen ,dat betekende het einde van mijn lijdensweg Tot nu toe zaterdag om 13.45 uur dreunt dat getetter van dat koor in mijn hoofd wat eeen verschrikking !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Overigens staat Arjen Wiering bovenaan in de Broadway cup

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 1. Arjen Wiering 514,5
    2. Daan Poldermands 514,0
    3. Tony Slengard 479
    4. Robin Blendermand 467,3
    5. Jan de Fries 454

    Cut ligt overigens bij 1740

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wordt het niet tijd voor een verslag? Ik brand van nieuwsgierigheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Onze concurrent op rating Amsterdam West 3 won met de hakken over de sloot van de Volewijckers. De andere twee wedstrijden in de poule werden 4-4. We staan nu op matchpunten en op bordpunten precies gelijk bovenaan met Amsterdam West: 2 gespeeld 4 punten; en doelsaldo 10-6.

    BeantwoordenVerwijderen