roterende banner

zaterdag 9 mei 2015

Steve Michel kampioen 2014/15

Steve is voor de zevende keer kampioen van ENPS geworden. De titel kwam vroeger dan gepland, want hij won ook al de vorige competitiehelft zodat er geen play-offs gespeeld hoeven te worden. Steve was afgelopen seizoen de meest geziene gast op de interne, hij speelde meer dan wie ook: 27 keer, en hij scoorde daarbij 21 punten. Steve van harte gefeliciteerd!

Voor de broadwaytroffee, het kampioenschap voor spelers onder de 1650 Elo, is er wel een play-off nodig, Tom Korff de Gidts speelt tegen Dirk de Graaff.

Interne ronde 15: Partijen - Ranglijst - Scores per speler - Kruistabel
Niek

13 opmerkingen:

  1. Steve, gefeliciteerd! 7de keer, wat een prestatie.

    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd, Steve! Volkomen verdiend kampioenschap, met indrukwekkende cijfers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Steve nogmaals van harte! Zoals Chiel zegt volkomen verdiend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed gedaan Steve, we zijn trots op je!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt iedereen!
    Het is een spannende competitie geweest en ik ben erg blij met deze titel!
    Zeven titels is mooi, toch is het record van Klaas Mastenbroek nog lang niet in zicht ;)
    Weet iemand hoe vaak hij kampioen is geweest?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha ha die Steve ! Mastenbroek inhalen !!?? Volgens mij is Klaas 60 x ENPS kampioen geweest ! Dus je moet nog 53x kampioen worden.In 2068 ben je dan klaar,tegen die tijd ben ik 119 jaar oud en speel dan in ENPS 18 ! maar wel van harte gefeliciteerd 7x is ook een prestatie van formaat

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd Steve, maar dit is nog niet de officiele eindstand. Er is namelijk nog niet 'doorgekeizerd'. Anders zou bij iedereen de previous value gelijk zijn aan de (uiteindelijke) value
    Theo Bakker

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Steve heeft de sterke concurrentie van Peter H en Tom B afgetroefd door veel te winnen en vooral ook veel te komen. Daarmee is hij de terechte winnaar. Jammer dat ons de apotheose van een tweekamp wordt ontnomen, maar dat kunnen we Steve niet aanrekenen. Goed gedaan en van harte, Steve.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Er waren naast Steve wel een hele hoop helden dit seizoen: ik denk aan Bas die het complete eerste oprolt met 8-1 waaronder 2-0 tegen new-champ Steve en 2-0 tegen old-champ Peter. En dan Arnth die 14 van de 15 ronden van de eerste competitiehelft eerste staat. En ook nog Tom B die 10,5 uit 11 scoort dit jaar.
    Steve dus eerste, heel mooi zelfs zonder play-offs, maar eerste met een neuslengte voorsprong in de massasprint zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen