roterende banner

donderdag 21 mei 2015

SGA Cupfinale ENPS-Amsterdam West

Aanstaande dinsdag speelt ENPS haar derde bekerfinale op rij. Een uniek feit, want we haalden voorheen in het Amsterdamse knock-out toernooi nooit meer dan een eerste of tweede ronde. (zie het SGA archief)

We speelden twee jaar geleden al eens een superspannende cupwedstrijd tegen enkele spelers van West, die toen nog voor Het Probleem (van voor de fusie*) speelden. Op ons blog staat daarover een leuk stuk, uit het pre-twittertijdperk met live verslag via de reacties.

Het lijkt me erg leuk als er heel veel supporters komen. We spelen op neutrale grond, net als vorig jaar, in het clubgebouw van Caïssa. Als we winnen gaan de spelers op de schouders en wordt het lang&goed gevierd. Maar kom sowieso, want het wordt een buitengewoon spannende avond komende dinsdag. Amsterdam West is om verschillende redenen een zeer gevaarlijke tegenstander. Ze zijn gretig en in the winning mood: ze scoorden in de aanloop naar de finale 10½ uit 12. Dat is meer dan wij met 8½ uit 12.
Niek

(*) Amsterdam West is een fusieclub van Tal/DCG en Het Probleem.

3 opmerkingen:

  1. Dit weekend naar Stockholm maar ik ben net op tijd terug om erbij te zijn. Verheug me al op de champagne (of was het iets anders) van Bert. Vorig jaar in alle commotie hebben de Amstelveenspelers alles opgedronken alvorens ik nog iets kon bemachtigen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er waren 1 echte champagne en 2 neppies van die ene echte kun je 30 flessen Chimay kopen,Wie die echte opgezopen heeft ? De winnaars natuurlijk ! Mijn bedoeling was dat de teamcaptain de "" echte "" zou uitschenken aan ALLE spelers ! Liep helemaal in de soep . Bert

      Verwijderen
  2. vanavond om 20:00 summerschool: thema is vandaag de vork. Vanaf 21:00 een summerschool partij van 1 uur p.p.

    tot vanavond
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen