roterende banner

dinsdag 2 september 2014

Kattebelletje

Aanstaande vrijdag, 5 september, begint de interne competitie.
Zaterdag 27 september begint de KNSB, en rond die tijd zal de externe van de Amsterdamse bond ook aanvangen. De knock-outstrijd om de SGA beker start meestal in de tweede helft van oktober.
Bij de Raadsheer zijn twee noemenswaardige toernooien: zondag 14 september een Rapid 8-kampentoernooien vanaf zondag 12 oktober het Kattenburger Open.
Niek

4 opmerkingen:

  1. Niek volgens mij vergeet je de belangrijkste bekercompetitie te vermelden .
    We spelen namelijk bij de grote jongens om de Nederlandse beker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ja belangrijk, belangrijk, dat is een kwestie van focus. Sinds ik captain ben van de SGA-beker denk nog maar aan één ding ;-)
    Nee hoor, ik noemde het niet omdat ik niet wist wanneer de bekercompetitie van de KNSB ongeveer zou beginnen. Weet iemand dat?
    (Inderdaad erg leuk, de KNSB-beker, misschien loten we wel een team met GM's!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het leuke aan de KNSB bekercompetitie is dat je, samen met je tegenstander, zelf mag bepalen wanneer de wedstrijd gespeeld wordt, zolang dat maar voor een bepaalde datum is. Vorig jaar was dat 3 november voor de eerste ronde. Overigens is kans behoorlijk klein dat we een grootmeester tegenkomen in de eerste ronde, de topteams worden vrijgeloot om het schema kloppend te krijgen. En met topteams bedoel ik de meesterklasse en 1e klasse, maar ook een deel van de 2e klasse doet nog niet mee. In de 2e ronde zijn ze er wel allemaal bij, dus laten we om te beginnen zorgen dat we nu wel de 2e ronde halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben er de 5de niet, de 12de wél. Tom

    BeantwoordenVerwijderen